Beverli Hilse dirbantis gydytojas Ashkanas Ghavami nutarė atskleisti, kokios būtent procedūros buvo atliktos įspūdingos išvaizdos I. Azalea.

Duodamas interviu „People“ jis paminėjo, kad prieš atliekant kosmetines korekcijas šou verslo žvaigždės krūtys buvo labai mažos, be to, tarp jų buvo didelis tarpas, o nosies forma buvo tikrai nepavydėtina.

Prieš keletą dienų 26-erių metų I. Azalea viešai išreiškė susižavėjimą A. Ghavami meistryste.

Svetainėje „Instagram“ ji parašė: „Su gimtadieniu! Tikriausiai akivaizdu, kad jaučiu didžiulę pagarbą žmogui, kuriam turi būti dėkinga už dailią nosytę ir tobulą krūtinę.“

Savo gydytoją blondinė apibūdino kaip pažangiai mąstantį.

Kalbinamas „People“ A. Ghavami pasakė: „Krūtis reikėjo priartinti vieną prie kitos, kad jos susiglaustų, be to, padidinti, tik ne per daug, kad nebūtų akivaizdu, jog daryta operacija. Forma turėjo būti kuo natūralesnė, o dydis – atitikti kitas kūno proporcijas, būtent – aukštą ūgį ir plačius klubus.“

Chirurgas atskleidė, kad po atliktos ypatingos krūtų didinimo operacijos nebuvo matyti jokių mėlynių ar kraujosruvų.

„Invazija tikrai minimali. Praėjus vos keturioms dienoms po operacijos dainininkė galėjo drąsiai šokti visų akivaizdoje iškėlusi rankas“, – aiškino chirurgas.

Kalbėdamas apie nosį A. Ghavami paminėjo, kad teko nemažai padirbėti su nosies galiuku, stengiantis jį susiaurinti, bet jokiu būdu neperlenkti lazdos – neturėjo matytis, kad nosies galiukas pakoreguotas chirurginiu būdu.

„Nosis buvo su nedidele kuprele, kurią teko išlyginti, be to nosies pertvara buvo iškrypusi, todėl net trukdė kvėpuoti. Ją ištiesinus, galima sakyti, pavyko nušauti du zuikius vienu šūviu“, – sakė A. Ghavami.

Televizijos šou „X Factor Australia“ žiuri narė niekada nepraleidžia progos pasipuikuoti įspūdinga smėlio laikrodį primenančia figūra. Ji nevengia skelbti nuotraukų, kuriose pozuoja vilkėdama itin aptemtais drabužiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)