L. Messi vestuves kelia savo gimtinėje, Argentinoje, Santa Fe mieste. Čia Lionelis užago ir žaidė pirmajame futbolo klube „Newell's Old Boys“.

Pati šventė rengiama miesto centre, viešbutyje su poilsio kompleksu. Vestuvių svečių ramybę saugos apie 200 apsaugos darbuotojų. Leidinys „AS“ praneša, kad miesto centre taip pat bus įrengtas didžiulis ekranas, kuriame visi Lionelio gerbėjai galės stebėti pačią ceremoniją.

Svečiai į L. Messi vestuves rinkosi likus dienai iki šventės:

L. Messi išrinktoji – iš to pačio miestelio kilusi Antonella Roccuzzo. Pora pažįstami daugiau kaip du dešimtmečius, nuo tada, kai Lioneliui buvo vos penkeri.

Šiltus santykius Lionelis ir Antonella puoselėja jau nuo 2008 metų. Pora augina du sūnus: ketverių Thiango ir beveik dvejų Mateo.


Kokių dovanų gali tikėtis jaunieji? Kaip juokauja portalas beta.goal.com, greičiausiai nieko, nes juk „ką galima padovanoti žmogui, kuris vos pernai uždirdo maždaug 62 milijonus svarų“?

Vis dėlto pakvietimuose buvo nurodyta, kad savo pinigines svečiams tikrai teks atverti. L. Messi kvietė visus pakviestuosius paaukoti jo vardo fondui, kuris remia vaikus, neturinčius pakankamai lėšų sveikatai, išsilavinimui bei sportui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)