Užsienio žiniasklaida panaršė socialiniuose tinkluose ir surinko gerbėjų reakcijas, kurios pasipylė po naujausiomis jos nuotraukomis.

„Rihanna, matyt, gerai maitinasi“, – rašė vienas gerbėjas. „Maniau, kad storėju tik aš, tačiau ji irgi storėja“, – stebėjosi kita.

Tiesa, kai kurie gerbėjai džiaugėsi apvalėjančiomis linijomis. „Priaugusi svorio Rihanna atrodo kur kas geriau“, – formų pokyčiai džiaugėsi „Twitter“ vartotojas.

Leidinys Metro.co.uk pastebi, kad Rihanna ramiai reaguoja į pakitusias kūno formas ir net prieš paparacų objektyvus jaučiasi užtikrinta.

Negana to, daugelis komentatorių vienijosi teigdami, kad Rihanna atrodo puikiai ir kad pramogų pasaulyje jau pakanka itin lieknų merginų. „Ji tapo reali mergina“, – džiaugėsi komentarus rašanti jos gerbėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)