Tiesa, šalia jos dar bus metais jaunesnis kolega aktorius Paulas Ruddas, su kuriuo ji kartu filmavosi juostoje „Wanderlust“.

Atvirame interviu J. Aniston nevengia temų apie tai, ką pastaruoju metu rašo bulvarinė spauda – esą ji laukia dvynių ar net ketvertuko. „Ką gi, neseniai mečiau rūkyti, tad šiek tiek priaugo svorio, - prisipažino aktorė. – Skirtumas akivaizdus, ypatingai kai tau ne dvidešimt. Manau, jog žmonės tiesiog nori, kad jau turėčiau kūdikį. Tačiau galiu patikinti, kad pusnuogė nesifotografuočiau, jei laukčiausi“.

J.Aniston ir P.Ruddo fotosesija. GQ nuotr.

Su keturiasdešimtmečiu Justinu Therouxu susitikinėjanti Jennifer pridūrė: „Jeigu tai nutiks, tai nutiks. Esu rami ir palankiai priimsiu bet kokį planą. Tačiau tikrai nėra taip, kad mane persekiotų mintis, jog privalau turėti kūdikį“.

Aktorė žurnalui „GQ“ prisipažino visai nesiekianti „tobulo tarsi iš paveikslėlio gyvenimo“. „Manau, kad tai tiesiog tam tikras paveiksliukas, ar gi ne? Tarytum, jeigu nori būti laiminga, privalai turėti namus, vyrą, vaikų... Vaikai kelia keblumų!“

Šioje vietoje P. Ruddas suskubo įsiterpti į pokalbį: „Turėdamas du, galiu tai patvirtinti“.

J. Aniston, kuri pajuokavo, esą „Sarah Jessica Parker pagimdė vieną“ iš jos tariamų vaikų, prisipažino jau pavargusi nuo gandų apie jos nėštumą: „Dedu tašką kalbose apie vaikus. Siūlau tai išgirsti“.

Panašu, kad serialo „Draugai“ išgarsinta aktorė kur kas geriau jaučiasi kalbėdama apie santuokos privalumus ir trūkumus. „Tai kintantis, tikra to žodžio prasme gyvas dalykas. Visada bus skausmų, bus keblių akimirkų. Manau, kad tame ir slypi santykių grožis, – samprotauja kažkada Brado Pitto žmona buvusi aktorė. – Vis dėlto jeigu keliai pradeda išsiskirti ir vienas žmogus eina vienu, o kitas kitu... Kartais taip nutinka ir įmanoma likti kartu, o kartais to padaryti nebeįmanoma“.

Fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją