„Prieš kelerius metus man buvo pasakyta, kad niekada negalėsiu pastoti, – sakė ji Jungtinės Karalystės leidinio „Elle“ numeriui „Confidence Issue“. – Trys skirtingi gydytojai pasakė man tą patį, štai kodėl norėjau užšaldyti savo kiaušinėlius“.

Kim pridūrė: „Man norėjosi tai padaryti, kai sužinojau, kad laukiuosi North“.

Dabar ji yra mama. 34 metų moteris nekantrauja susilaukti daugiau vaikų su savo sutuoktiniu Kanye Westu. Ir kaip įmanoma greičiau. Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė neslepia, kad mėgina pastoti ir tikisi, kad jai gausis tai padaryti natūraliu būdu, bet suvokdama, kad tai gali nepavykti, ji nevengs ir kitų variantų.

„Noriu berniuko ir dar vienos mergaitės, noriu, kad tai prasidėtų tuojau pat, – sakė K. Kardashian. – Man patiko būti didelės šeimos dalimi ir aš noriu, kad tai turėtų ir North. Jeigu nepavyks, mes atliksime IVF, tačiau abu norime ir toliau mėginti natūraliai“.

Jau anksčiau moteris atvirai pasakojo apie sudėtingą nėštumą kai laukėsi North. Jos gyvybei pavojų kėlė nėščiųjų preeklampsija, kuri kelia kraujospūdį. Žvaigždės teigimu, būtent tai lėmė, kad dukrelė pasaulį išvydo penkiomis savaitėmis anksčiau.

„Confidence Issue“ ji taip pat papasakojo, kaip mokėsi priimti savo figūrą, nes jaunystėje jai tai kėlė nemažai rūpesčių.

„Kai man buvo trylika, mano tėtis (Robertas Kardashianas, red.) parašė man laišką. Man nepatiko mano kūnas – pradėjau bręsti labai anksti, – prisimena realybės šou žvaigždė. – Kiekvieną vakarą sėdėdavau vonioje ir verkdavau, meldžiausi, kad krūtys nustotų augti. Jis man pasakė, kad aš turiu kūną, kokį turi nedaugelis merginų, kad vėliau dėl to sulauksiu vyrų dėmesio, tačiau kad svarbiausia yra tai, kad aš esu nuostabi mergaitė ir turiu suprasti savo vertę“.

Interviu metu K. Kardashiant taip pat prisipažino labai nuliūdusi dėl to, kad iš jos buvo pavogtos jos nuogos nuotraukos, kurios kiek anksčiau šiais metais buvo nutekintos.

„Jaučiausi pažeista, nes tai buvo asmeninės nuotraukos. Ne aš nusprendžiau jas nutekinti. Vis dėlto, situaciją vertinu realiai. Ant žurnalų viršelių esu praktiškai nuoga, todėl negaliu dėl to eiti iš proto“, – samprotavo žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)