26 metų atlikėjui, kuris neseniai koncertavo Lietuvoje, pirmą kartą nepiktybinis auglys buvo diagnozuotas 2012 metais. Šį mėnesį savo gerbėjams J. Newmanas pranešė, kad liga sugrįžo.

„Šioje stadijoje jaučiuosi visiškai gerai… Esu stebimas“, – sakė J. Newmanas interviu „Reuters“. – Nenoriu tiesiog niūrinėti nerimaudamas dėl to… Noriu, kad žmonės žinotų apie tokius dalykus. Noriu, kad žmonės nueitų į smegenų auglio patikrą ir panašiai, kad augtų sąmoningumas“.

J. Newmanas išgarsėjo kartu su grupe „Rudimental“ 2012 metais sukūręs topų viršūnes užkariavusį kūrinį „Feel The Love“. Jį taip pat garsina tokie hitai kaip „Love Me Again“ ir „Blame“, kuriuos kurdamas bendradarbiavo su DJ Calvinu Harrisu. Dar kartą su juo dainininkas dirbo prie naujesnio savo hito „Ole“.

„Neketinu nustoti kurti muziką, nesvarbu, kaip klostysis radioterapija, – pridūrė J. Newmanas, prisipažinęs, kad jis taip pat bendradarbiauja su dainininku Edu Sheeranu. – Nerengsiu gyvų pasirodymų, nes tai reikalauja iš manęs pernelyg daug jėgų. Sakau tai, tačiau greičiausiai ateis laikas, kai to pernelyg ilgėsiuosi“.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją