Tamsiaplaukės Chelsea nuotraukas jos bičiulis pasiūlė portalui „The Lad Bible“. Žurnalistai susidomėjo ir išpublikavo C.Marr kasdienes „Instagram“ nuotraukas, kuriose 24-erių mergina stebinančiai panaši į 40-etę Holivudo žvaigždę.

Tuo metu Chelsea „Instagram“ paskyrą sekė daugiau nei 5,5 tūkstančio jos draugų bei gerbėjų, per porą dienų šis skaičius viršijo 30 tūkstančių, šiuo metu jos gerbėjų ratas viršija 92,5 tūkstančius. Akivaizdu, kad panašumas į Angeliną Jolie merginą pavertė tikra pasauline interneto sensacija.

C.Marr – ne vienintelė A.Jolie antrininkė. Iš Kanados kilusi Veronika Black jau nuo 2011 kasdien girdi, esą yra stulbinančiai panaši į šią aktorę. Užsienio naujienų portalui DailyMail.co.uk mergina yra pasakojusi, kad su aktore ji supanašėjo vos pasiputlinusi lūpas. Tuo metu ji dirbo parduotuvėje ir vieną rytą pasipylė komplimentai. Tiesa, šiai gražuolei toks panašumas neteikia džiaugsmo. 27-erių Veronika mano, kad tokia jos išvaizda gali arba gąsdinti vyrus, arba pernelyg juos vilioti, o ji tiesiog nori surasti savąją meilę – savąjį Bradą Pittą.