Aštriais komentarais dėl stiliaus pagarsėjęs R. Figueroa sukritikavo M. Obama tiesioginiame „El Gordo y la Flaca“ šou eteryje. Šioje laidoje vedėjai komentavo vaizdo įrašą, kuriame makiažo specialistas pasiverčia įvairiais garsiais žmonėmis, įskaitant ir M. Obama, rašo naujienų agentūra „Associated Press“.

„Na, būkite atsargūs, juk žinote, kad Michelle Obama panaši į vieną iš aktorių filme „Beždžionių planeta“, - kikendamas pasakė 42-ejų R. Figueroa.

Kai viena iš laidos vedėjų Lili Estefan perklausė, ką jis pasakė, o kitas vedėjas Raulis de Molina patikino, kad M. Obama yra labai patraukli, R. Fugueroa nepasidavė ir gynė savo poziciją, pareikšdamas, kad tai, ką jis pasakė, vis dėlto yra tiesa.

Oficialiame pranešime „Univision“ pavadino R. Figueroa’os komentarus „visiškai nepriimtinais“ ir patikino, kad šie jo išsakyti komentarai „jokiais būdais neatspindi „Univision“ vertybių ir nuomonės“.

2014 m. „Daytime Emmy“ apdovanojimą plenęs R. Figueroa situacijos nekomentuoja. „Univision“ jis dirbo 17 metų, o nuo 2000 m. buvo „El Gordo y la Falca“ laidos vedėjas.

Rodneris Figueroa
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)