Tikėtina, kad tėvai – princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė – sekmadienį jai suteiks vardą, bet tikslios datos, kada priklauso paskelbti kūdikio vardą, nėra numatyta.

Jei tėvai bus pasiruošę, sekmadienį naujagimę gali aplankyti aukšti karališkosios šeimos atstovai ir seneliai.

Manoma, kad šeima savo namuose Londone praleis dar kelias dienas, o tuomet vyks į savo namus užmiestyje – karalienės Elžbietos II privačią rezidenciją Sandringame.

Didžiosios Britanijos lažybų organizatoriai tvirtina, kad labiausiai tikėtina, jog princesė, kuri eilėje į Didžiosios Britanijos sostą yra ketvirta po savo senelio princo Charleso, tėčio Williamo ir brolio George`o, bus pavadinta Alice arba Charlotte.

Tarp karališkosios giminės moterų, gavusių Alice vardą, buvo karalienės Victorios dukra, taip pat Heseno princesė, tapusi paskutinio Rusijos caro Nikolajaus II žmona, ir dabartinės monarchės vyro princo Philipo motina – Batenbergo princesė.

Tarp kitų galimų vardų dar minimi Elizabeth, Victoria ir Diana.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)