Neseniai Ala Pugačiova nusprendė pasveikinti senus draugus ir bendražygius su jubiliejumi ir atvyko į koncertų ir pokylių salę „Space Moscow“. Rusų scenos primadonos pasirodymas sukėlė ažiotažą, nes atlikėja pastebimai šlubavo ir ėjo pasiramsčiuodama stilinga lazdele.

Paaiškėjo, kad nieko rimto A. Pugačiovai nenutiko. Apie tai papasakojo jos jaunasis sutuoktinis, pramoginių renginių ir televizijos laidų vedėjas Maksimas Galkinas.

„Šįkart nieko baisaus! Ala pasitempė raištį, sportuodama ant treniruoklio namie. Dabar jai jau viskas gerai!“ – M. Galkiną cituoja „Starhit“.

Į šventę primadona atsivežė mokinę iš savo mokyklos „Future Star“ – ketverių metų Alisą Golomysovą. Kartu su prodiuseriu Matvejumi Aničkinu mergaitė pašoko stepą pagal kompoziciją „We Should Be Together“.

„Jie įrašinėja šį numerį televizijai. Šiandien jie šoko gyvai, bet dainavo su fonograma. Beje, šito irgi reikia mokytis. Aš per visą gyvenimą taip ir neišmokau!“ – nestokodama ironijos savo mokinės numerį komentavo A. Pugačiova.

Po Alisos pasirodymo populiarioji atlikėja atsisėdo prie staliuko ir pažiūrėjo visą vakaro koncertinę programą, o pabaigoje kartu su direktorių tarybos nariais užlipo ant scenos ir palinkėjo įmonės darbuotojams ilgų darbo metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)