Jie apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje, įsikūrusiame pietiniame salos pusiasalyje. Prašmatnūs apartamentai didžiuojasi medinėmis lovomis su baldakimais, į grindis įleistomis voniomis ir privačiais baseinais.

Nors pora iki šiol savo romantiškos draugystės nepatvirtino, jų draugai tikina, kad Ashtonas ir Mila pasirengę savo santykius paviešinti, mat jie jau pakankamai rimti. Pora pirmą kartą susitiko prieš keturiolika metų, kai kartu pasirodė filme „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ („That 70s Show“).

Šaltinis pasakojo: „Ashtonas buvo pirmas vaikinas, kurį Mila pabučiavo juostos „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ filmavimo aikštelėje, tad juos visada siejo ypatingas ryšys. Susitikinėti jie pradėjo pavasarį, o pastaruoju metu santykiai darosi vis rimtesni“.

Praėjusią savaitę Mila lydėjo Ashtoną į jo naujosios juostos „Jobs“ filmavimo pabaigos proga surengtą vakarėlį. Tai matęs šaltinis pasakoja: „Jie visą vakarą buvo vienas šalia kito. Visiems buvo akivaizdu, kad jie yra kartu. Atrodė, kad abu yra geros nuotaikos, laimingi ir jiems linksma. Jie tiesiog sėdėjo šalia ir beveik visą laiką, kol ten buvo, kalbėjosi tarpusavyje“.

Ashtonas ir Mila Los Andželo restorane „Duplex on Third“ surengtame vakarėlyje praleido dvi valandas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)