Vyrui labai patinka su augintiniu laiką leisti lauke prie namų.

„Iš pradžių dirbau prie namų, o dabar traukia prie vandens, kur galiu plaukioti baidare, arba į mišką, kur galiu valandų valandas važinėti dviračiu. Tai mano laikas, skirtas apmąstymas, tai tarsi terapija. Taip pat turiu mopsą, vardu Leonardas, kurį veduosi pasivaikščioti, nes jaučiuosi su juo seksualiai saugus. Jis turi vaikiną ir kartu su juo planuoja įsivaikinti siamo kačiuką. Jie labai šiuolaikiški“, - šypsodamasi pasakojo aktorius.

R. Williamas, turintis du sūnus – 28 metų Zachary ir 19 metų Cody – bei 22 metų dukrą Zeldą iš ankstesnių santuokų, jau norėtų anūkų ir žada būsiąs „mielas ir užmaršus“ senelis.

„Ketinu būti mielas, užmaršus (O Dieve, kur mažylis? Ką aš padariau vaikui?) senelis. Myliu vaikus, tačiau jie rimta auditorija. Kai Zeldai vaizdžiai skaitydavau ir vaidindavau įvairiausias istorijas, ji giliai atsidusdavo, paprašydavo liautis kvailioti ir skaityti normaliai“, - prisimena aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją