Nors iš pradžių šlovės idėja skamba puikiai, daugelis aktorių galiausiai nuo jos pavargsta: juos nuolat persekioja paparaciai, jie neturi jokio privatumo arba žmonės nesugeba atskirti aktoriaus ir jo vaidinamo personažo. Taip dažnai atsitinka aktoriams, kurie išgarsėja dėl kokio nors konkretaus ir daugeliui žinomo vaidmens.

Galbūt daugelis pasakytų, kad savo šlove nesidžiaugiantys aktoriai tik apsimeta, tačiau labai dažnai šlovė aktoriams iš tiesų apkarsta, jie nesijaučia laimingi. Juk aktoriai taip pat tik žmonės. Štai keletas tokių kino žvaigždžių.

Johnny Deppas

Šio aktorius vardas ir pavardė pastaruosius kelerius metus dažniau minimas neigiamame kontekste. Iš pradžių su tuometine žmona į Australiją jis neteisėtai įsivežė savo šunis. Vėliau buvo apkaltintas smurtavęs prieš savo sutuoktinę, toliau – skandalingos skyrybos bei aktoriaus bankrotas.

Johny Deppas

J. Deppas išgarsėjo savo vaidmenimis tokiose juostose kaip „Karibų jūros piratai“, „Alisa Stebuklų šalyje“ ir „Svinis Todas“. Jis teigia, kad, užuot mėginęs kovoti su savo šlove, jis tiesiog leidžia jai vystytis. Jis jos nekenčia, tačiau mano, kad nėra prasmės su ja kovoti.

Jeigu pasklinda koks nors gandas, jis, žinoma, leidžia tam gandui sklisti. Jis tiesiog nori būti savimi, ir šlovė, anot jo, nuolat neleidžia jam to padaryti.

George‘as Clooney‘is

Prieš imdami kritikuoti George‘ą Clooney dėl jo skundų, vieną minutę pagalvokite, ką jam tenka patirti. Ar atrodo, kad jam kada nors patiko šlovė? Žinoma, jam patinka galia, tačiau esama daugybės ženklų, kad jam nepatinka būtų garbinamam.

G. Clooney‘is yra laikomas vienu geriausių Holivudo aktorių. Jis nusifilmavo daugybėje garsių filmų. O neseniai su žmona susilaukė dvynių – berniuko ir mergaitės.

Kalbant apie šlovę, aktorius jos nekenčia. Jis tenori gauti galimybę laisvai pasivaikščioti po Centrinį parką, svajoja apie dieną, kai niekas prie jo nesikabinėtų. Suprantama, šlovė ateina kartu su aktoriaus darbu, bet jam nepatinka, kad tenka daug ką dėl jos paaukoti.

Dabar, kai pagaliau tapo tėvu, kino žvaigždės padėtis dar labiau pasunkėjo. Jis nori apsaugoti savo dvynukus nuo dėmesio, tačiau nuolatinis paparacių šnopavimas į nugarą verčia jį dar labiau nekęsti šlovės.

Danielis Radcliffe‘as

Tai, kad jis buvo pasirinktas Hario Poterio vaidmeniui, rodos, yra svajonių išsipildymas. Nors Danielis Radcliffe‘as turėjo bėdų dėl alkoholio, daugiausia problemų jam kelia šlovė.

Danielis Radcliffe'as

Būti tokiu garsiu jam tikrai nepatinka. Aktorius save laiko paprastu vaikinu ir nekenčia, kai žmonės jam primena apie jo žinomumą ir mėgina jį įtikinti, kad jis yra didelė žvaigždė. Aktoriui sunkiai sekasi suvokti, kas jis yra, nes per tiek šlovės metų jaučiasi praradęs savo tapatybę ir sunkiai įsivaizduojamas ne kaip H. Poteris.

Danielis Radcliffe‘as nori gyventi normalų gyvenimą. Kai nesifilmuoja, jam patinka būti namie su savo mergina ir vengti visų, kas tik turi fotoaparatą.

Megan Fox

Megan Fox teigia nesuprantanti, kodėl žmonės taip pyksta, kai ji skundžiasi dėl savo šlovės. Ji mano, kad labai daug žmonių ją smerkia dėl to, kad jai nepatinka toks gyvenimas.

Aktorė garsėja tam tikro tipažo vaidmenimis, kurie jai atneša daug pinigų ir šlovės. Nors dėl to ji turėtų džiaugtis, iš tiesų jai tai nepatinka.

Megan Fox

M. Fox teigia, kad nuolatiniai seksualios katytės vaidmenys ją išsekino. Gerbėjai ją telaiko sekso objektu, o tai jai labai nepatinka. Jauna moteris puikia žino, kad yra ne tik „karšta pupytė“. Ji turi tris sūnus ir tiesiog nekenčia to, kaip ją vertina visuomenė.

Kristen Stewart

Kristen Stewart filmuojasi beveik visą savo gyvenimą. Ji užaugo prožektorių šviesoje ir suvokė vieną dalyką: ji nėra didelė šlovės gerbėja.

Labiausiai ją išgarsino Belos vaidmuo „Saulėlydžio“ sagoje, tačiau per savo karjerą ji sukūrė ir daugiau įsimintinų vaidmenų.

Po to, kai nutrūko jos santykiai su Robertu Pattinsonu, gerbėjai jos tikrai negaili. Nuo tada ji itin blogai atsiliepia apie žmones, kurie nori išgarsėti. Jauna moteris nesupranta, kodėl žmonės nori išgarsėti, nes ji pati šlovę laiko savo darbo šalutiniu poveikiu, o ne džiaugsmu.

Jennifer Lawrence

Ši aktorė išgarsėjo gana neseniai, tačiau jau gali pasigirti laimėtu „Oskaru“ už vaidmenį juostoje „Optimisto istorija“. Ji taip pat žinoma dėl vaidmenų „Bado žaidynėse“ ir „X-menai“.

Pati J. Lawrence teigia niekada nemaniusi, kad taps labai populiaria aktore. Ji įsivaizdavo, jog visą gyvenimą filmuosis mažo biudžeto juostose ir niekada neįsivaizdavo būsianti ten, kur dabar yra.

Jennifer Lawrence

Šlovė šiai aktorei smogė tikrai stipriai. Ji teigia nebegalinti rasti ramybės ir mano, kad yra per normali, kad su ja susidorotų. Ji tiesiog nori vaidinti ir norėtų tai daryti be jokios šlovės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)