Aktorius sakė: „Jau mačiau dalį scenarijaus. Jis dar nėra visai užbaigtas, bet bus baigtas. Dabar prie to dirbama“.

Aktorei teks grįžti ne tik į filmavimo aikštelę, bet ir prisiminti pasimatymus. 2011 metų kovą ji išsiskyrė su aktoriumi Bradley Cooperiu. Juostos „Byla 39“ („Case 39“) filmavimo aikštelėje susitikę R. Zellweger ir B. Cooperis susitikinėjo beveik dvejus metus.

Prieš filmuojantis juostoje „Bridžitos Džouns dienoraštis“ („Bridget Jones's Diary“) 2001 metais aktorei teko priaugti svorio. Ruošiantis filmavimuisi miuzikle „Čikaga“ („Chicago“) 2002 metais jai reikėjo papildomų kilogramų atsikratyti. Vėl susigrąžinti juos teko 2004 metais prieš filmuojant filmą „Bridžitos Džouns dienoraštis: Ties proto riba“ („Bridget Jones: The Edge of Reason“).

Tad nenuostabu, kad aktorės veidas bėgant metams gerokai pasikeitė. Užtat vienas dalykas nepavaldus laikui – išskirtinė jos veido išraiška.

R.Zellweger anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)