Moteris prisipažino, kad keletą mėnesių nešiojo itin kūną aptempiantį ir suspaudžiantį apatinį drabužį: „Tai buvo žiauru ir tikrai ne kiekvienam. Porą mėnesių aš nešiodavau dvigubą korsetą dieną ir naktį. Dėvint jį būdavo labai karšta, bet vertėjo tai iškęsti.“

Aktorė jau ne pirmą kartą atskleidžia būdus, padedančius jai išlaikyti figūrą. 2011 m. interviu žurnalui „Lucky“ ji taip pat papasakojo apie specialų apatinį drabužį, kurį nešiojo ant pilvo tris mėnesius - nuo pat savo dukters gimimo iki tada, kai jau buvo patenkinta savo pilvuku.

Nors daugelis vyrų įvardina J. Albą kaip vieną seksualiausių pasaulio moterų, ji atskleidė, kad ne visada buvo patenkinta savo išvaizda.

„Dabar, kai tapau vyresnė, supratau, kaip reikia kontroliuoti savo kūną, tačiau tai man ne visada pavyksta. Yra moteris, kurios rengiasi dėl vyrų. O aš rengiuosi dėl savęs. Anksčiau tai užimdavo labai daug laiko, bet dabar mieliau atsiduodu motinystei. Žinau vieną, jei rengiuosi trumpą suknelę, krūtinė turi būti pridengta“, - dėstė J. Alba.
Jessica Alba
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)