A. Jolie natūralus grožis nepaneigiamas, ir ji jau įtvirtino savo kaip supermoters įvaizdį tokiuose filmuose, kaip „Kapų plėšikė Lara Kroft“, „Druska“ ir pan. Tačiau komiksų knygos, kurios tikslas – aprašyti jos gyvenimą, darbą ir karjerą, viršelyje stambiu planu vaizduojamas paryškintas nemenkas biustas atrodo, švelniai tariant, iššaukiančiai.
Kituose šios serijos komiksuose, pasakojančiuose, pvz., apie Michele Obamą, Margaret Thatcher ir Sarą Palin, toli gražu nebuvo tokių atvirų dekoltė.

Beje, „Bluewater Productions“ taip pat leidžia ir kitą seriją – „Šlovė“ („Fame“), t. y., komiksus apie šou pasaulio garsenybes. „E!online“ nuomone, Angelinos formos labiau būtų tikusios šioje kategorijoje. Arba bent jau derėjo prisiminti, kad paprastai aktorė prisidengia labiau, kai rodo savo altruistinę pusę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją