Šešerių metų garsiųjų kino žvaigždžių atžala, iškritus dantukui, pradėjo su nekantrumu laukti Dantukų fėjos pasirodymo – apie jos egzistavimą jai papasakojo broliukai dešimtmetis Maddoxas ir devynerių Paxas. Mergaitė tikėjosi, jog Dantukų fėja po jos pagalve paliks pinigėlį. Tačiau vietoj tikėtosios dovanos už dantuką, mergaitė gavo dovanų žaidimo „Trivial Pursuit“ versiją vaikams.

Šeimos draugas „National Enquirer“ žurnalui pareiškė: „Shiloh gana tradicinių pažiūrų, kai kalbama apie tokius dalykus kaip, pavyzdžiui, Dantukų fėja. Jos broliukai Maddoxas ir Paxas ją gerai informavo, todėl, iškritus dantukui, ji jį paliko po pagalve. Mergaitei buvo pasakyta tikėtis pinigų. Kai Shiloh pabudo, dantuko nebebuvo, tačiau nebuvo ir pinigų, ji supyko. Jautėsi apgauta“.

Mergaitė paklausė, ar negalėtų dantuko susigrąžinti ir jo parduoti už geresnę kainą, tačiau Angelina atsisakė, tegul tai būna mergaitei pamoka.

„Shiloh paklausė, ar negalėtų dantuko susigrąžinti iš fėjos ir jo parduoti už geresnę kainą. Galiausiai Angelina nuramino dukrą ir paaiškino, jog su Dantukų fėja niekas nesidera. Ji taip pat pridūrė, jog kartais gyvenimas nuvilia, tačiau visada pasitaiko dar viena proga“, - atskleidė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją