„Tai buvo labai mažas paminėjimas – tik su šeima namuose. Jie niekur nėjo ir neveikė nieko ypatinga. Tiesiog namuose suvalgė torto. Jokių puošmenų, bet jie tikrai buvo laimingi. Visi laikosi puikiai“, - pažymėjo šaltinis.

Kol kas neaišku, kokią gimtadienio dovaną B. Pittas nupirko savo būsimai žmonai. Veikiausiai tai yra kažkas ekstravagantiško, nes A.Jolie 2011 metų gruodį „Moneyball“ („Žmogaus, pakeitusio viską“) žvaigždei 48-ojo gimtadienio proga padovanojo krioklį.

A.Jolie šiuo metu Anglijoje ruošiasi vaidmeniui „Disney“ filme „Maleficent“, kuriame pasakojama apie piktadarį iš pasakos „Miegančiuoji gražuolė“. Tuo tarpu B.Pittas maždaug birželio 20 dieną grįš į Budapeštą, kur dvi savaites papildomai filmuosis „World War Z“ („Pasauliniam kare Z“). Vienas šaltinis iš vidaus aplinkos „Us Weekly“ sakė, jog A.Jolie su vaikais bus Anglijoje, kol B.Pittas dirbs Vengrijoje.

Turint galvoje intensyvius filmavimus, mažai tikėtina, kad B.Pittas iki šių metų galo nusivestų A.Jolie prie altoriaus.

„Mes iš tikrųjų neturime numatę datos, - gegužės mėnesį per Kanų kino festivalį sakė 10 metų Maddoxo, 8-erių Paxo, 7-erių Zaharos, 5-erių Shiloh ir trejų metų dvynių Vivienne bei Knoxo tėvas. – Mes vis dar tikimės, kad mums pavyks išsiaiškinti santuokos lygiateisiškumo principus, kol (duosime santuokos įžadus)“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)