Kaip jau buvo skelbta anksčiau, netikra S. Stallone sesuo Toni Ann Filiti brolį kaltino ją išnaudojus. Galiausiai buvo pasiektas taikos susitarimas, kurį S. Stallone tvirtina buvęs šantažu priverstas priimti.

„The New York Post“ gautame prieš 26 metus pasirašyto susitarimo dokumente skelbiama, kad S. Stallone savo netikrai seseriai turi išmokėti 2 mln. dolerių (5,14 mln. Lt) vienkartinę kompensaciją ir dar iki jos gyvenimo galo mokėti po 16 tūkst. 666 dolerius ir 66 centus (apie 41 tūkst. Lt) kiekvieną mėnesį. Taip pat 50 tūkst. dolerių (128 tūkst. Lt) kiekvienais metais jis turi skirti sesers sveikatos priežiūrai.

Nepaisant T.A. Filiti pateiktų kaltinimų, šaltiniai dienraščiui sakė, jog susitarimas tebuvo ledkalnio viršūnė, o pats 66 metų S. Stallone buvo šantažuojamas.

Moteris susitarimo dokumente teigusi, jog iš brolio patyrė „smurtą“, o jis „kaltinimus ir toliau neigia“.

Remiantis konfidencialiais susitarimo dokumentais, buvo sunaikinti pokalbiai tarp T. A. Filili, mirusios rugpjūtį, ir S. Stallone, kuris dokumente įvardijamas tiesiog kaip S.

„Turi patvirtinti, jog gavai šešias audio kasetes, keturiose iš kurių įrašyti tavo ir brolio pokalbiai“, - teigiama 1987 metais rugpjūčio 3 dieną T. A. Filiti skirtame jos advokato laiške.

„Remiantis susitarimu, tu ir tavo tėvas privalo įrašus sunaikinti“, - teigiama laiške. „The New York Post“ skelbia, jog iš išlikusių įrašų būtų galima sužinoti daugiau apie keistąją S. Stallone šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)