Gydytojas C. Murray atvirai pasakodamas apie žvaigždės susižavėjimą berniuku paminėjo, kad savo kambaryje garsusis popmuzikos atlikėjas buvo pasikabinęs mažylio nuotrauką, kad kasdien galėtų į ją žiūrėti.

M. Jacksonui nebuvo leidžiama vienam pasilikti su vaiku, „Daily Mail Australia“ prasitarė gydytojas kardiologas, keturiems metams nuteistas dėl netyčinio dainininko nužudymo.

Itin atvirame interviu C. Murray taip pat kalbėjo apie popmuzikos karalių persekiojusį nenumaldomą troškimą vesti savo krikšto dukrą, kuriai jis neva jautė begalinę aistrą, nors mergaite tebuvo penkeri.

Buvęs gydytojas sako ypač atidžiai stebėjęs M. Jacksono elgesį po to, kai garsiosios „Thriller“ atlikėjas paprašė jo su partnere aktore Nicole Alverez ir vaikais persikelti į gretimus apartamentus.

„Stengiausi būti labai atidus, stebėjau M. Jacksono elgesį norėdamas įsitikinti, kad jokios grėsmės nėra, – juk turėjau mažą vaikąe.

Kai M. Jacksonas jį pamatė, kaipmat susižavėjo. Jam patiko ir nuotrauka, – pasakoja vyras. – Nuotrauką jis pasikabino savo kambaryje, prie fortepijono, kad galėtų kasdien į ją žiūrėti.

C. Murray trejus metus buvo popmuzikos dievaičio gydytojas. Jis prisimena, kaip kartą M. Jacksonas išreiškė mintį, galėjusią pasirodyti labai nepadoria bet kuriam nors kiek liguistos fantazijos asmeniui.

C. Murray paklaustas, ar kada nors dainininkas yra likęs vienas su vaiku, jis atsakė: „Ne, nes mano sūnaus motina to nebūtų leidusi. Jokiu būdu.“

Kaip pats teigia, jo nė kiek nenustebino keistoji nuotraukų, kuriose buvo ir berniukų atvaizdų, kolekcija, rasta M. Jacksono rančoje „Neverland“.

Buvęs gydytojas, kuriam šiuo metu 63-eji, sako, kad M. Jacksonas kolekcionavo lėles, bet, kiek jam žinoma, niekada nesielgė su jomis kaip nors nepadoriai.

„Kai pamačiau nuotraukas, pamaniau: „Ir ką gi bus bandoma įrodyti?“ Juk tai nieko reikšmingo. Jei apsilankytumėte M. Jacksono apartamentuose, įsitikintumėte, kad viskas atrodo panašiai, – pasakoja buvęs daktaras. – Visur buvo pilna lėlių ir vaikų nuotraukų.

Tai gerbėjų dovanos. Keletą lėlių jis nusipirko pats. Jis šiuos daiktus kolekcionavo. Bet nesu matęs, kad naudotų juos turėdamas nepadorių tikslų – kaip erotinių fantazijų objektus. Gyventi tarp lėlių ir nuotraukų jam buvo įprasta ir normalu. Jis niekada lėlių neglamonėjo ir nieko panašaus nedarė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)