Nors dvejus metus buvo karštligiškai stebima, pora sugebėjo nuo žiniasklaidos nuslėpti vienas labiausiai lauktų vestuvių pasaulyje.

Kada? Kur? Kodėl dar ne? Ar jau? Ir apie įžymybes rašančią spaudą, ir „Brangelinos“ gerbėjus kankino šių vestuvių paslaptis.

Ketvirtadienį poros atstovė AP patvirtino, kad jie susituokė šeštadienį, per privačią ceremoniją Pietų Prancūzijoje.

„Oskaro“ laureatus sutuokė JAV teisėjas, mažoje koplytėlėje Miravalio pilyje, vaizdingame Korano kaime, sakė Holivudo „karališkosios poros“ atstovė. Aktoriams artimas šaltinis sako, kad pora visada norėjo susituokti jaukioje koplyčioje, kurią laiko šeimos namais, teritorijoje.

Nuo 2008 metų Miravalio pilis yra poros namai Pietų Prancūzijoje, o prieš trejus metus jie šias didžiules valdas nusipirko.

Skelbiama, kad ceremonija vyko itin gražioje vietoje – porai priklausančioje pilyje „Chateau Miraval“ Prancūzijoje, informuoja uk.eonline.com.

Šaltinis „E! News“ dar liepą sakė, kad pora norėtų susituokti 1000 akrų ploto pilies, kuri neseniai buvo renovuota, teritorijoje. Pilies teritorijoje plyti ir vynuogynas, iš kur užaugintų vynuogių gaminamas 28 dolerius už butelį kainuojantis vynas „Côtes de Provence Rosé Miraval“.

„Tai vieta, kur jie patys ir jų vaikai jaučiasi patys laimingiausi pasaulyje. Iš pradžių, kai tik nusipirko šią pilį, jie galvojo, kad renovacija užtruks apie šešis mėnesius, tačiau galiausiai ji užtruko net pustrečių metų. Tačiau niekam nekilo klausimas, kur turėtų vykti tuoktuvių ceremonija“, - pasakoja šaltinis.

Tarp garsių juos pasveikinusių draugų yra George'as Clooney. „Tikrai džiaugiuosi dėl Brado ir Angie, ir visos jų šeimos“, – sakė 53 metų viengungis veteranas, kuris balandžio mėnesį galiausiai paskelbė ir apie savo sužadėtuves.

A.Jolie prie altoriaus palydėjo vyresnieji sūnūs Maddoxas ir Paxas. Dukterys Zahara ir Vivienne barstė žiedlapius, o dukra Shiloh ir sunus Knoxas nešė žiedus.

„Tai buvo labai šeimyninis reikalas“, – sakoma atstovės pareiškime.

50 metų B.Pittas ir 39 metų A.Jolie leidimą tuoktis gavo Kalifornijoje, iš vietos teisėjo, kuris ir nuvyko į Prancūziją jų sutuokti. Jungtuvės vadinamos „nedenominacine civiline ceremonija“.

Ketvirtadienį B.Pittas per renginį Didžiojoje Britanijoje buvo nufotografuotas su auksiniu žiedu ant kairės rankos bevardžio piršto. Britanijoje jis reklamavo savo naują filmą apie Antrąjį pasaulinį karą „Fury“, kuriame vaidina mūšiuose užgrūdintą armijos seržantą.

A.Jolie ir B.Pitas vienas kitą įsimylėjo statant 2005 metais išleistą kino juostą „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr & Mrs Smith), ir nuo tada beveik nuolat yra minimi bulvarinėje spaudoje, kuri porą pavadino „Brangelina“.

Dar šiemet A.Jolie žurnalui „People“ sakė, kad jiedu su B.Pitu „iš tiesų neskuba“ tuoktis. „Mes tiesiog laukiame, kada bus tinkamas laikas dėl vaikų, dėl darbo, kai atrodys, kad laikas“, – pridūrė ji.

Popkultūros ekspertas Robertas Thompsonas sakė, kad aktoriai tiesiog įtvirtina savo, kaip Holivudo „superporos“ vaidmenį. „Ji turėtų būti vadinama „Brand-gelina“ – sakė jis ir pridūrė: „Jie yra savo pačių kategorijos“.

A.Jolie praėjusiais metais atskleidė, kad jai buvo atlikta dviguba mastektomija, siekiant sumažinti krūtų vėžio riziką.

A.Jolie, kuri iki šeštadienio vestuvių su B.Pittu jau buvo dukart susituokusi, gavo „Oskarą“ už antraplanį maištingos moters vaidmenį 1999 metų juostoje filme „Mergina su trūkumais“ ( Girl, Interrupted).

Jai teko vaidinti beveik viską: nuo piktadarės pasakoje („Piktadarės istorija“ (Maleficent)), kopiuterinių žaidimų herojės „ Kapų plėšikė“ (Tomb Raider) iki nužudyto amerikiečių žurnalisto Danielio Pearlo (Danielio Perlo) našlės filme „Nenugalėta širdis“ (A Mighty Heart).

B.Pitas už vaidybą buvo nominuotas „Oskarui“ tris kartus, o šiemet gavo JAV Kino meno ir mokslo akademijos „Oskaro“ apdovanojimą kaip vienas iš filmo „12 vergovės metų“ (12 Years a Slave) prodiuserių.

Jis anksčiau buvo susituokęs su serialo „Draugai“ (Friends) žvaigžde Jennifer Aniston. A.Jolie buvo ištekėjusi už aktorių Jonny Lee Millerio ir Billy Bobo Thorntonas.

Šiuo metu aktorių pora filmuojasi juostoje „By the Sea“, kuri turėtų pasirodyti ekranuose kitais metais.

A. Jolie ir B.Pittas augina tris įvaikius ir tris savo vaikus: 13-metį Maddoxą, 11-metį Paxą, devynmetę Zaharą, aštuonmetę Shiloh ir šešerių dvynius Knoxą ir Vivienne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)