44 metų P.Adkins dukrelę augino viena – mergaitės tėvas šeimą paliko, kai būsimajai scenos lakštingalai tebuvo treji. Nors trūko pinigų, namuose niekada netrūko muzikos ir juoko, yra sakiusi pati Adele.

„Penny labai smagus žmogus, Adelei ji padovanojo tiesiog neįtikėtiną vaikystę. Ji buvo prijaučianti hipiams, bičiuliavosi su muzikantais ir menininkais, namuose nuolat šurmuliavo šventė. Tais laikais žmonės mokėjo rengti vakarėlius. Penny fantastiškai groja gitara, visi iki ryto gurkšnodavo gėrimus ir klausydavosi muzikos. Aplinkui nuolat zujo būriai vaikų“, - pasakoja šeimai artimas šaltinis.

„Adele ir kiti vaikai suaugusiems rengdavo specialius pasirodymus. Visi vaikai puikiai dainavo, tačiau tada niekas net nebūtų pagalvojęs, kad Adele taps tokia žvaigžde“, - teigia šaltinis.

24 metų dainininkė šiuo metu yra viena garsiausių ir daugiausia uždirbančių atlikėjų visame pasaulyje, jos turtas vertinamas net 23 mln. svarų (92 mln. Lt).

Keliose nuotraukose mažoji Adele įamžinta kartu su mama ir jos bičiuliais iškylaujanti 1993 metais Dino miške vykusiame festivalyje. Adele veidas išdažytas, ji šėlsta kartu su kitais vaikais.

Yra nuotraukų ir iš penktojo atlikėjos gimtadienio, kur mergaitė bando užpūsti žvakutes ant torto. Paviešinti kadrai ir iš pasivažinėjimo atrakcionų parke Braitono paplūdimyje. Yra ir nuotrauka, kur mažoji Adele pozuoja su Peliuku Mikiu ir jo drauge Mine.

Adele išpopuliarėjo 2008 metais, debiutinis jos albumas „19“ buvo išliaupsintas tiek kritikų, tiek paprastų klausytojų.

Antrasis dainininkės albumas „21“, išleistas 2011 metais, tapo pačiu perkamiausiu net 26-iose šalyse.

Ji pelnė net devynis „Grammy“ apdovanojimus, „Auksinį gaublį“, o visai neseniai įvertina „Oskaru“ už teminę juostos apie Jamesą Bondą dainą „Skyfall“. Nepaisant tokios sėkmės, atlikėja neprarado ryšio su savo tikrosiomis šaknimis.

Adele, 2012 metų spalį susilaukusi pirmagimio Angelo, nedalyvavo Eltono Johno surengtame vakarėlyje, vykusiame po „Oskarų“ teikimo ceremonijos, o vyko tiesiai namo pas savo mažylį. Vietoj prabangių restoranų atlikėja renkasi naminius spagečius.

Adele gimė 1988 metais. Tikrasis jos vardas – Laurie Blue Adkins. Iki devynerių metukų su mama ji gyveno Šiaurės Londone, Totename. Vėliau šeima persikėlė į Pietų Londoną.

Adeles mama – laisvai samdoma masažuotoja ir baldų gamintoja – palaikė dukros ambicijas siekti dainininkės karjeros ir, kai mergaitei buvo 13 metų, užrašė ją Kroidone esančią BRIT mokyklą. Adele mokėsi kartu su Leona Lewis ir Katie Melua.

Lūžis Adeles karjeroje įvyko tą akimirką, kai jaunųjų talentų medžiotojai jos paskyroje svetainėje „MySpace“ pamatė būsimosios žvaigždės įkeltą vaizdo klipą, atskleidusį jos dainavimo talentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)