Tiesa, savo teisininkus iš „The Management Group“, Robertą ir Joelį Mandelius, J. Deppas padavė į teismą už esą netinkamą jo finansų tvarkymą, tačiau jiedu nenusileidžia – viešina ekstravagantiškus Holivudo žvaigždės pirkinius.

Vienas įspūdingesnių Johny Deppo pirkinių – 3 milijonus JAV dolerių kainuojanti specialiai pagaminta patranka pelenams barstyti. Beje, J. Deppo teigimu, brolių Mandelių pareiškimas, kad jis pelenų patrankai išleido 3 mln. JAV dolerių – visiškas absurdas, iš tiesų jis šiai patrankai išleido 5 mln. dolerių.

Brolius Mandelius J. Deppas į teismą padavė po to, kai atsisakius jų paslaugų paaiškėjo tikroji jo finansinė padėtis.

Ne paslaptis, kad išlaidavimas J. Deppui nėra svetimas. Kiek anksčiau buvo skelbta, kad per mėnesį jis iššvaisto po bene du su puse milijono JAV dolerių. Kai kurios sumos išties stebina, štai juo kas mėnesį rūpinasi apie 40 darbuotojų, kuriems jis sumoka 300 tūkst. dolerių, dar 150 tūkst, atseikėja apsaugos darbuotojams, o štai už vynas, kurį jam skraidina iš viso pasaulio, per mėnesį kainuoja apie 30 tūkst. JAV dolerių.

Po „The Management Group“ pareiškino apie jo ekstravagantiškus pirkinius, J. Deppas užsienio žiniasklaidai pareiškė: „Tai mano pinigai. Jei noriu kasdien pirkti po 15 tūkstančių vatos kempinėlių, tai mano reikalas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)