„Mane šmeižia. Mane bando pateikti kaip kvailę, keistuolę ar net alkoholikę“, – piktinosi A. Voločkova ir patikino, kad nebesitaikstys su internete apie ją sklindančiomis kalbomis.

Garsi šokėja tvirtina, kad kalbų apie ją būta visokių. Štai, kalbėta ir apie tai, kad Anastasija esą pernelyg įnikusi į alkoholio vartojimą.

„Apie mane kalbėjo ir tai, kad piktnaudžiauju alkoholiu, mane pavertė alkoholike! O viskas, ką sau leidžiu, tėra vyno taurė po pasirodymo!“ – pareiškė A. Voločkova.

Dar praėjusių metų lapkritį vienoje rusų televizijos laidų dalyvavusi Anastasija daugeliui atrodė lyg gerokai išgėrusi – moteris niekaip negalėjo atsakyti į jai pateiktus klausimus, buvo perdėtai emocionali, o vienu metu net demonstratyviai lietė savo krūtinę.

Eteryje neapsieita ir be keiksmažodžių. Laidos žiūrovai internetinėje erdvėje netruko apkalbėti, jų žodžiais, neadekvataus moters elgesio ir spėliojo, kad A. Voločkova per filmavimą galėjo būti girta.

Ne ką mažiau problemų šokėjai sukelia ir pikantiškų kadrų viešinimas socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)