Los Andžele vaikštinėjęs Christopheris atrodė kone milžinas, palyginus su kompaniją jam tądien palaikiusia motina.

2011 metais išaiškėjus skandalingai tiesai apie nesantuokinį A. Schwarzeneggerio vaiką, Christopheris nusprendė išreikšti savo paramą motinai ir pasikeitė pavardę į jos mergautinę, taip tapdamas Christopheriu Shriveriu.

A. Schwarzeneggeris ir Maria Shriver, prezidento Johno F Kennedy dukterėčia, nebegyvena kartu nuo 2011 metų, kai garsus vyras patvirtino su Gvatemaloje gimusia namų tvarkytoja Milred Baena turintis sūnų Josephą.

A. Schwarzeneggeris taip pat yra atskleidęs, jog nesantuokinis sūnus buvo pradėtas svečių namelyje, priklausančiame šeimos namui Kalifornijoje, kai jo žmona Maria atostogavo. Tuo metu jis filmavosi juostoje „Betmenas ir Robinas“ („Batman & Robin“).

Dėl to, kas nutiko, jis kaltina savo paties aroganciją tikintis, jog „ignoruojant taisykles prasiskinsi kelią“.

Supratęs, kad berniukas yra jo, A. Schwarzeneggeris paliko namų tvarkytoją toliau dirbti, nes norėjo „kontroliuoti situaciją“.

Įdomu tai, jog į A. Schwarzeneggerį kur kas panašesnis ne jo ir M. Shriver atžala Christopheris, o nesantuokinis sūnus J. Baena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)