Tragedija šeimoje

2011 metais mirė jaunesnysis A. Pugačiovos brolis Jevgenijus Pugačiovas. Vyro sveikatą pakirto tragedija šeimoje: jo sūnus Vladislavas pradėjo vartoti narkotikus. Jevgenijaus žmona buvo seniai mirusi ir jis pats vienas augino sūnų. Dar broliui gyvam esant, A. Pugačiova padėdavo giminaičiams: duodavo pinigų ir kelis kartus buvo paguldžiusi sūnėną gydymui nuo kvaišalų.

Per vieną iš gydymosi kursų reabilitacijos klinikoje Vladislavas susipažino su Viktorija Fadejeva. Ji buvo dešimt metų vyresnė ir turėjo daug gyvenimiškos patirties: jos pačios vyras buvo žuvęs ir ji viena augino paauglį sūnų.  Vladislavas nusprendė ją vesti.

A. Pugačiova vylėsi, kad susituokę ir susilaukę kūdikio, Vladas ir Vika liausis vartoję narkotikus, pradės dirbti, pasakojo bendra šeimos pažįstama Jekaterina. A. Pugačiova netgi užmerkė akis prieš Vikos teistumą, teigė ji.

Du kartus – už automobilio nuvarymą ir vagystę – teista moteris taip pat buvo priklausoma nuo kvaišalų. Jos vyriausiąjį sūnų - 17 metų Ivaną – augina močiutė, nes iš Viktorijos buvo atimtos motinystės teisės.

Estrados primadonos brolis nesulaukė anūko gimimo: jis mirė likus keliems mėnesiams iki mažylio atėjimo. Berniukas buvo pavadintas velionio senelio garbei. Kūdikis gimė labai mažo svorio, sverdamas vos 2,2 kg. Jam reikėjo ypatingos priežiūros. A. Pugačiova toliau rėmė mirusio brolio šeimą, juo labiau, kad Vladislavas tapo neįgalus: savo sūnaus gimimo dieną jis nesėkmingai susišvirkštė sau kvaišalų dozę.

„Jis mėgino susileisti narkotikus kirkšnies zonoje ir netyčia pataikė į nervą, - pasakojo Jekaterina. – Vladui atėmė kojas, nuo tada jis sėdi neįgaliojo vežimėlyje“.

Sūnėnas pats atidavė mažylį

Nauji barniai šeimoje prasidėjo šiais metais, kai pas Viktoriją atvyko jos žuvusio vyro pusbrolis Maksimas Bolyčiovas ir šeimos bute prasidėjo išgertuvės. 29 metų Vladislavas artimiesiems taip pat pasiskundė, kad žmona tiesiog prieš jo akis kelia orgijas su savo meilužiu.

„Vika visiems gyrėsi: pagaliau pas ją atsirado tikras vyras, jai pabodo rūpintis neįgaliu sutuoktiniu, - tęsė Jekaterina. – Tačiau tai nesibaigė geruoju“.

Prieš kelias savaites V. Fadejeva dėl kvaišalų perdozavimo atsidūrė ligoninėje. Ji buvo ištikta komos ir gulėjo prijungta prie aparatų. Gydytojai kelias dienas kovojo dėl jos gyvybės. Grįžusi namo moteris sužinojo, kad sūnelį Ženią pasiėmė A. Pugačiova.

„Nesuprantu, kodėl Vika rėkia, kad A. Pugačiova vos ne pagrobė jos vaiką, - sako Jekaterina. – Vladislavas Pugačiovas yra neįgalus ir negali rūpintis mažyliu. A. Pugačiova pasiūlė sūnėnui išvykti gydytis į Izraelį ir prižiūrėti berniuką, kol vyks Viktorijos reabilitacija. Vladas atidavė sūnelį tetai ir mažylis dabar gyvena Alos vasarnamyje. A. Pugačiova jau prisikankino su šia šeimynėle. Kiek pinigų ji davė Vladui su Vika, vien tik maisto produktams kiekvieną mėnesį išeidavo 40 tūkst. rublių! O kiek jos pinigų jie paleido vėjais!“

Sutiko dėl globos po televizijos laidos

„Padėkite! Ala Pugačiova pasiėmė mano vaikelį ir nori atimti iš manęs motinystės teises“, - su tokiais žodžiais Viktorija neseniai dalyvavo vienoje televizijos laidoje. Studijoje moteris tvirtino, neva jai gulint komos būklės, A. Pugačiovos sūnėnas paprašė gydytojų atjungti gyvybės palaikymo aparatus. Į studiją ji buvo atsivedusi ir savo vyriausiąjį sūnų Ivaną. Diskusijos įkarštyje savo motiną palaikęs paauglys taip įsiaudrino, kad puolė kumščiais vieną laidos ekspertą. Į studiją teko kviesti apsaugą ir laikinai nutraukti filmavimą.

Atrodo, kad tai perpildė Viktorijos kantrybės taurę. Jau kitą dieną po laidos filmavimo ji vis dėlto nusprendė vaiko globą perduoti A. Pugačiovai.

V. Fadejeva: mane išlepino A. Pugačiovos pinigai

Kodėl moteris galiausiai nusprendė pasirašyti dokumentus dėl laikinos sūnelio globos, papasakojo pati V. Fadejeva.

„Pasirašau dokumentus dėl laikinos globos iki 2015 metų gruodžio 15 dienos, - aiškino Viktorija. – Visi dokumentai parengti. Priešingu atveju įsikiš globos organai ir iš manęs atims Ženečką. Susitarime taip ir rašoma: „Sutinku dėl laikinos globos dėl mano reabilitacijos po komos“.

Paklausta, kada paskutinį kartą matė savo sūnelį, Viktorija atsakė: „Išėjusi iš ligoninės tik girdėjau jo balsą per telefoną. Tačiau maldausiu, kad man leistų jį lankyti. A. Pugačiova man taip ir pareiškė: „Kol nepasitaisysi – nepamatysi!“. Man reikia darbais įrodyti, kad pasikeičiau. Ala – reikli, bet labai humaniška. Esu tikra, kad pasibaigus globos terminui, Ala grąžins man mano nykštuką“.

Į klausimą, kodėl yra priklausoma nuo A. Pugačiovos pinigų, Viktorija atskleidė: „Pagal profesiją esu ekonomistė, tačiau pagal šią specialybę niekada nedirbau – vyrai draudė. A. Pugačiovos pinigai, žinoma, mane išlepino“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)