Užsienio naujienų portalo žiniomis, skyrybų prašymą pateikė Angelina. Portalas TMZ.com praneša, kad aktorė dokumentus užpildė pirmadienį pabrėždama, kad šiuo metu reikalauja psichologinės globos savo šešiems vaikams.

Pora pradėjo puoselėti šiltus jausmus vienas kitam dar 2004. Prieš dvejus metus, 2014-aisiais, pora susituokė. Angelina su Bradu susipažino kuriant juostą „Ponas ir Ponia Smitai“. Bulvarinė žiniasklaida juos praminė „Brangelina“.

Angelinai tai buvo trečioji, o Bradui– antroji santuoka.

Neoficialiomis žiniomis dėl skyrybų kaltinama aktorė Mariona Cotillard. Esą Angelina pavydėjo Bradui, jog šis dirba kartu su tokia sėkminga moterimi. Teigiama, kad A. Jolie nevaldo profesinio pavydo, kuris ją lydi dar nuo 2007 metų. Tais metais Marionai buvo įteiktas Oskaras.

Šiomis dienomis su Bradu siejamos aktorės pavardė itin dažnai pasirodo ir prancūzų žiniasklaidoje. Neseniai prancūzų portalas Femmeactuelle.fr paskelbė, kad Mariona laukiasi antrojo vaikelio. Suapvalėjusį pilvuką aktorė pademonstravo filmo „It's only the end of the world“ premjeros metu.

Užsienio naujienų portalo Dailymail.co.uk duomenimis, A. Jolie prašymą skyryboms pateikė dėl to, jog jai neįtiko ir ją liūdino Brado vaikų auklėjimo priemonės.

Kone idealios šeimos pavyzdžiu visame pasaulyje laikyta pora kartu augina šešis vaikus. Tris iš jų įsivaikino iš Kambodžos, Etiopijos ir Vietnamo.

DELFI primena, kad dar šių metų pradžioje užsienio žiniasklaida skelbė, esą Bradas išsikraustė ir Angelinos namų. Tuomet pora suskubo paneigti šį faktą ir vėl viešumoje rodėsi kartu.

Tuomet užsienio žiniasklaidoje sklandė žinia, jog Bradas jau seniai nebemiega vienoje lovoje su Jolie. Esą sutuoktiniai gyveno skirtinguose prabangios vilos pastatuose (be pagrindinio pastato, viloje yra dar aštuoni mažesni statiniai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)