Kruvino įvykio sukrėsta popžvaigždė siūlo apmokėti laidotuvių išlaidas.

Skelbiama, kad ji jau susisiekė su keliomis šeimomis, kai buvo patvirtintos aukų tapatybės.

Interneto portale „Ariana Updates!“ skelbiama tokia žina: „Naujienos iš Arianos: ji jau susisiekė su šeimomis, kurių mylimieji žuvo pirmadienio naktį... Ji ketina padengti laidotuvių išlaidas“.

Dailymail.co.uk praneša ir daugiau įvykio detalių: tragedijos vakarą koncertą stebėjo ir atlikėjos mama Joana. Užsienio žiniasklaida tikina, kad A. Grande mama, vos išgirdusi sprogimą, suskubo išsigandusius jos dukros gerbėjus slėpti užkulisiuose.

Šaltinių teigimu, jos mama saugojo šoko ištiktus paauglius tol, kol atvažiavo policijos pareigūnai.

Užsienio naujienų portalo Dailymail.co.uk teigimu, Arianos Grande komanda jau buvo užbaigusi koncertą ir žengė persirengimo kambarių link, kai išgirdo sprogimą.

„Supratome, kad tai rimta, kai atėjusi apsauga liepo tučtuojau apleisti pastatą, – pasakojo Arianos komandos narys. – Garsas, kurį girdėjome, nepriminė sprogimo. Kas atsitiko, supratome tik tada, kai išėjome ir mums viską pasakė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)