Nuo 1965 iki 1973 metų Jane Fonda buvo režisieriaus Rogerio Vadimo žmona. Jis jai skyrė vaidmenį savo mokslinės fantastikos filme „Barbarela“ („Barbarella“). 1973 metais aktorė ištekėjo už politiko Tomo Haydeno, jų santuoka nutrūko 1990 metais. Tarp ankstesnių jos santykių yra ir santuoka su CNN įkūrėju Tomu Turneriu, už kurio žvaigždė buvo ištekėjusi nuo 1991 iki 2001 metų.

J. Fonda turi tris vaikus: Vanessą Vadim, Troy Garity ir Mary Luaną Williams.

Pastarąjį kartą viešumoje aktorė pasirodė sausio 21 dieną Los Andžele vykusioje Moterų eisenoje.

2009 metais aktorė užmezgė santykius su muzikos prodiuseriu R. Perry. 2014 metais ji atskleidė, kad jos antroji pusė kovoja su Parkinsono liga.

„Mes nusprendėme, kad turiu tai padaryti, nes jo simptomai stiprėja ir aš jaučiu, kad geriau, jog žmonės žinotų, kodėl jis kartais linguoja ar mikčioja, ir negalvotų, kad jis yra girtas (kas yra buvę)“, – aiškino aktorė savo tinklaraštyje.

Komedijos „9 To 5“ žvaigždė papasakojo, kad R. Perry prisipažino apie savo ligą per pirmąjį pasimatymą.

„Aš pasakiau, „Richardai, jeigu nežiūrėsi į savo ligą rimtai, aš nebūsiu kartu“, – rašė aktorė. – Ir jis manęs paklausė. Jis turi aukščiausios klasės motorikos sutrikimų neurologą, kiekvieną dieną treniruojasi, daro jogą, vartoja savo medikamentus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)