Ji – pasaulio pilietė. 36 metų Amal Alamuddin gimė Beirute, Libane. Teisę ji studijavo Anglijos Oksfordo universitete ir Niujorko universiteto teisės mokykloje. Dabar ji gyvena Londone. Moteris puikiai kalba prancūzų, arabų ir anglų kalbomis.

Ji – advokatė ir aktyvistė. A. Alamuddin – sėkminga advokatė, besispecializuojanti tarptautinės teisės, žmogaus teisių, ekstradicijos ir baudžiamosios teisės srityje, ji dirba Londono bendrovėje „Doughty Street Chambers“. 2011 metaus ji pradėjo atstovauti „WikiLeaks“ įkūrėjo Juliano Assange‘o interesams jo kovoje prieš išdavimą Švedijai. Jai teko dirbti ne vienoje Jungtinių Tautų komisijoje, ji buvo ir buvusio Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus Kofi Annano patarėja Sirijos klausimais.

Jos gyvenimo aprašymas – įspūdingas. Studijuodama Niujorko universiteto teisės mokykloje, ji dirbo dabar Amerikos aukščiausiojo teismo teisėjos pareigas užimančios Sonios Sotomayor padėjėja. Baigusi teisės studijas, G. Clooney žmona įsidarbino „Sullivan & Cromwell” teisininkų kontoroje, kur trejus metus gilino JAV ir tarptautinės teisės žinias.

Ji - tikras sekso simbolis. 2013 metais ji buvo išrinkta karščiausia Londono teisininke. A. Alamuddin šio sąrašo viršūnėje atsidūrė už stulbinantį moteriškumą: ji ne tik labai graži, bet ir daug pasiekusi profesinėje srityje, teigia sąrašą sudariusi svetainė „Tumblr“.

Ji tikra mados žinovė. Jos stiliaus pojūčio ir nepriekaištingo skonio galėtų pavydėti ne viena Holivudo žvaigždė. Jos spinta tiesiog lūžta nuo dizainerių kurtų rūbų, tarp kurių ir „Prada“, „Balenciaga“, Oscar de la Renta“ ir „Dolce & Gabbana“.

Ji negali atsispirti gardžiam maistui. Moters figūra tiesiog nepriekaištinga, būtų sunku patikėti, kad ji mėgsta daug ir skaniai pavalgyti. Kartu su vyru ji noriai lankosi garsiausiuose pasaulio restoranuose ir ragauja gardžiausius patiekalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)