Ekspertai, po nuotraukų „iki“ ir „po“ analizės, teigė, kad dainininkei buvo atliktos kelios kosmetinės operacijos. Gali būt, kad ji truputį patempė veido odą, jai buvo atliktos botokso injekcijos bei lazerinių procedūrų kursas.

Tikrąjį Madonnos amžių dabar išduoda tik rankos. Deja, būtent jos dažniausiai rodo tikrą moters amžių – rankos ilgainiui tarsi „džiūva“, oda plonėja, iššoka venos.

Kol ekspertai ir specialistai ieško chirurginio įsikišimo įrodymų ant jos veido, pati dainininkė kiekvieną mėnesį išleidžia dešimtis tūkstančių dolerių ypatingam Kabalos vandeniui. Anot leidinio „In Touch“, Madonna geria daug vandens (tai viena jos grožio paslapčių), bet išskirtinai Kabalos vandenį – jis padeda įgyti amžiną jaunystę ir grožį.

Fitneso instruktorei Tracy Anderson, norint išlaikyti atlikėjos kūno formas ir jos susidomėjimą fitnesu, teko sugalvoti naujų judesių kiekvienam pratimui. Pagrindinė taisyklė: suderinti kardio ir jėgos treniruotes. „Treniruotis reikėjo 6 dienas per savaitę. 30 minučių vyko kardio-treniruotė ir 30 minučių buvo skiriama jėgos pratimams“. Jeigu norisi atrodyti kaip Madonna, praleidinėti treniruočių negalima. Be to, daug lemia ir stipri valia.

Popmuzikos karalienės pokyčiaiDELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)