Tiesa, įdomi detalė apie garsią amerikiečių aktorę – tikroji jos pavardė visai ne Moore, mat gimimo liudijime ji – Demi Gene Guynes. Pavardę Moore aktorė pasirinko po pirmosios santuokos su muzikantu Freddy Moore'u (susituokė 1980-aisiais).

1985-aisiais subliuškę santykiai su F. Moore'u tikrai nereiškė laimingo asmeninio D. Moore gyvenimo pabaigą. Jau po dvejų metų ji prisiekė amžiną meilę Holivudo aktoriui Bruce'ui Willisui, su kurių susilaukė trijų dukterų. Pora išsiskyrė 2000-aisiais, kartu nugyvenę 13 metų.

Trečiuoju Demi vyru tapo 16 metų jaunesnis Holivudo lovelasas Ashtonas Kutcheris, su kuriuo ji susituokė 2005-aisiais. Tiesa, ir šiai santuokai nebuvo lemta trukti amžinai – po septynerių metų pora pasuko skirtingais keliais.

Nors vyrai Demi gyvenime keitėsi ne kartą, vienas dalykas, regis, tikrai nepasikeitė. Tai – D. Moore jaunystė, kurią moteris spinduliuoja net ir būdama 54-erių.

Holivude kalbama, kad dabar, būdama solidaus amžiaus, Demi atrodo kur kas geriau nei jaunystėje.

Netikite? Įvertinkite patys!

Tiesa, nors aktorė apie plastines grožio operacijas viešai nekalba, specialistai neabejoja, jog jie prie žvaigždės grožio taip pat prikišo rankas. O vis tik - gal tai geri paveldėti genai?

D. Moore anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)