Trijų vaikų motina lapkričio 2 d. atvyko į Niujorke vykusį dizainerių apdovanojimų renginį pasipuošusi Zaco Poseno kurta juoda suknia. Kaip rašo peoplestylewatch.com, prie nuostabios nėriniais puoštos suknelės iki kelių tobulai derėjo dailios garbanos.

Socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalinusi nuotrauka aktorė sulaukė daugybės komplimentų, tarp kurių buvo ir D. Moore dukterų Rumer ir Tallulah Willis mamai skirtos pagyros.

„Dieve šventas, mama su Zaco suknia atrodo kaip ant žemės nusileidęs angelas“, – teigė susižavėjusi T. Willis. „Taip, tai – mano mama, ji yra deivė. Mama, tu mano įkvėpimas, ikona, modelis, aš tave myliu“, – jai antrina sesuo.

Komplimentus aktorei žėrė ir suknelę kūręs dizaineris Z. Posenas. „Laimė būti dama! Mes su Demi Moore pakeliui į apdovanojimus“, – nuotrauką pakomentavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)