Jessica Szohr

Ši aktorė vaidino kultiniame jaunimo seriale „Liežuvautoja“, pasakojančiame apie skandalingą Manhatano elito gyvenimą.

Jessicos kelią į sėkmę galima palyginti su Pelenės istorija. Ji gimė nedideliame Viskonsino valstijos miestelyje ir gyveno skurdžiai. Vaikystėje pradėjo dirbti modeliu, o vėliau su drauge įkūrėjo namų valymo įmonę.

Galiausiai Jessica pasuko aktorės keliu ir suvaidino Vanessą Abrams seriale „Liežuvautoja“. Jos populiarumas vis didėjo, ir vėliau ji pasirodė juostoje „Praktikantai“, o vėliau gavo „Metų proveržio“ apdovanojimą už vaidmenį filme „Piranija 3D“.

Pastaruoju metu ji nesifilmuoja ir daugiau dėmesio skiria modelio karjerai. Neseniai ji nusifilmavo savo geriausios draugės dainininkės Taylor Swift klipe.

Remiantis kai kuriais šaltiniais, buvusios „Liežuvautojos“ žvaigždės turtas yra vertinamas 150 mln. JAV dolerių.

Rowanas Atkinsonas

Rowanas Atkinsonas taip ilgai vaidino Poną Byną, kad net sunku jį ir vadinti tikruoju vardu. Čarlio Čaplino įkvėptas aktorius tiesiog susitapatino su savo veikėju ir parodė pasauliui, kad milijonus galima sukrauti praktiškai nekalbant.

Nors savo turtų jis neafišuoja ir negyvena kaip tipinis turtuolis, R. Atkinsono turtas yra vertinamas 130 mln. JAV dolerių, ir jis tikrai vertas kiekvieno cento. 62 metų aktorius vaidina nuo aštuntojo praėjusio amžiaus dešimtmečio pradžios.

Nickas Krollas

Nickas Krollas yra tikras komedijos balsas. Jis nusifilmavo ne vienoje komedijoje, o pastaruoju metu savo balsą paskolino net keliems animacinių filmukų herojams.
Išvaizda ne vienintelis faktas, kurį jis slepia nuo gerbėjų. Reikalas tas, kad jis jau buvo labai turtingas prieš išgarsėdamas. Jo tėvas Julesas B. Krollas įkūrė verslo rizikos konsultacijos firmą „Kroll Inc.“ Beje, ši bendrovė buvo atsakinga net už Irako diktatoriaus Saddamo Husseino pinigus. 2004 metais Nicko tėvas kompaniją pardavė už 1,9 mlrd. JAV dolerių.

Rooney Mara

Rooney Mara labiausiai žinoma dėl savo vaidmens filme „Mergina su drakono tatuiruote“. Vėliau ji nusifilmavo keliuose filmuose, o liepą kino teatruose pasirodė naujausias filmas, kuriame ji vaidina, „Vaiduoklių istorija“.

Rooney negimė aktorių šeimoje. Nuo pat gimimo ją supo ... futbolas. O reikalas tas, kad jos mama Kathleen McNulty įkūrė amerikietiškojo futbolo komandą Pitsburgo „Steelers“, o tėvas Timothy Mara įkūrė kitą komandą – Niujorko „Giants“.

Kartu jie sukūrė milijardinės vertės šeimą ir užaugino Rooney, kuri yra įpratusi prie turtingų ir garsių žmonių gyvenimo.

Alexanderis Ludwigas

Alexanderis Ludwigas daugeliui žmonių pažįstamas iš filmo „Vikingai“, kur suvaidino Bjorną, bei filmo „Bado žaidynės“, kur suvaidino Cato. Tačiau vaidinti šis aktorius pradėjo dar 2002 metais ir filmavosi TV reklamose, o vėliau susirado agentą ir vaidino ne vienoje juostoje.
Beje, Alexanderis ne tik vaidina, bet ir dainuoja. Savo pirmąjį singlą „Liv it Up (Teenage Wasteland)“ jis išleido 2012 metų kovą. Jo turtas vertinamas 97 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)