„Pagrindinė gražių plaukų paslaptis – natūralus jų džiovinimas, – užsienio naujienų portalui dailymail.co.uk pasakojo R. Wardas. – Jei nedžiovinsi jų natūraliai, niekada neatrodysi kaip princesė.“
Stilistas prisipažino, kad jo klientės dažnai pageidauja, kad jų plaukai atrodytų kaip Kate, tačiau tai nėra taip paprasta. Negana to – jis savo klientėms niekada nesiūlo keistis kardinaliai. Anot jo, svarbiausia viską daryti palengva.

Štai 5 patarimai, kuriais vadovaujantis, anot Richardo, kiekvienos plaukai atrodys karališkai:

1. Pirmiausia reikia nepamiršti, kad plaukus reikia plauti. Tiesa, jei tu esi ta laimingoji, kuri turi tiesius, ilgus ir storus plaukus, juos reikia trinkti reikia rečiau. Vis dėlto neplauti plaukai niekada neatrdys it princesės.

2. Negalima tiesinti ar garbanoti plaukų tol, kol jie visiškai neišdžiuvo. Anot stilisto, daugelis dėl laiko trūkumo labai skuba ir stengiasi tvarkyti dar neišdžiuvusius plaukus, tai – didžiausia klaida, kuri labai žaloja plaukų grožį.

3. Džiovinant plaukus džiovintuvu būtina juos šiek tiek pakelti nuo šaknų. Beje, R. Wardas pabrėžia, kad kiekviena mergina, norinti gražių plaukų, juos turi džiovinti kokybišku ir tinkamu plaukų džiovintuvu. „Neabejok ir investuok į koybišką plaukų džiovintuvą. Tikrai nenusivilsi“, – tikina stilistas.

4. Nenaudok didelio kiekio plaukų grožiui skirtų produktų. Tai, pasak Richardo, viena didžiausių klaidų. Anot jo, užtenka vos kelių lašų aliejaus plaukų blizgesiui ir šiek tiek plaukų lako.

5. Ir paskutinis dalykas, kuris gali arba sužaloti plaukus, arba juos paversti princesiškai tobulais – šepetys plaukams. Stilistas pataria kuo dažniau džiovinti plaukus natūraliu būdu ir nepamiršti jų nuolat šukuoti kokybišku plaukų šepečiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)