Tikriausiai norintys daugiau sužinoti apie Jane Erin rašė į „google“ frazes „Jane Erin Carrey sūnus“, „Jane Erin Carrey filmai“ ar „Jane Erin Carrey“ vyras. Nebereikia ieškoti – pateikiame jums 5 faktus apie komiko dukterį.

Kilmė

Jane Erin Carrey gimė 1987 m. rugsėjo 6 d. Los Andžele, Kalifornijoje. Ji – kanadiečio aktoriaus J. Carrey‘o ir jo buvusios žmonos Melissa‘os Womer duktė. Jos tėvai buvo susituokę nuo 1987 iki 1995 m.

Dalyvavimas laidoje „American Idol“

Taip, perskaitėte teisingai – ji dalyvavo šioje laidoje 2012 m. Bet kam aktoriaus, kurio turtas – 150 mln. dolerių, dukteriai ieškoti ar norėti darbo? Kaip sako pati Jane, ji norėjo atrasti savo vietą pasaulyje, nenorėjo gyventi išlaikoma savo turtingo, garsaus tėvo. Prieš dalyvaudama laidoje „American Idol“ Jane šešerius metus su pertraukomis dirbo padavėja. Regis, aktorius augino dukterį taip, kad ji suvoktų pinigų vertę. Interneto svetainėje „YouTube“ galima rasti įrašų iš Jane pasirodymo laidoje „YouTube“.

Jane Carrey muzikos grupė

Nors Jane nepateko į „American Idol“ finalą, tai nesutrukdė jai siekti svajonės tapti dainininke. 2009 m. 29 m. moteris tapo savo pačios įkurtos grupės „The Jane Carrey band“ soliste. Jos dainos „Simple Beauty“ ir „Sticky Situation“ buvo peržiūrėtos tūkstančius kartų interneto svetainėje „YouTube“.

Jos vyras

2009 m. Jane ištekėjo už Alexo Santanos, tačiau jų laimė truko neilgai. Po 11-os santuokos mėnesių jie išsiskyrė dėl nesuderinamų charakterių. Alexas – metalo grupės „Blood Money“ solistas. 2010 m. pora susilaukė sūnaus Jacksono Riley‘aus Santanos.

Jos sūnus

Jacksonas Riley‘us Santana gimė 2010 m. Jo tėvai susitarė likti po skyrybų draugais ir rūpintis sūnumi, tačiau Jane vis tik siekė, kad globa būtų skirta jai vienai. Aktorius buvo pakvietęs dukterį ir anūką aplankyti jį filmo „Mr. Popper’s Penguins“ filmavimo aikštelėje Niujorke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)