Buvęs „Playboy“ modelis aštuoniolikmečiui dainininkui įteikė apdovanojimą už geriausią popmuzikos ir roko muzikos albumą už jo įrašą „Believe“. Apdovanojimų ceremonija vyko sekmadienio vakarą.

Aktorė teigia negalėjusi susilaikyti nepakibinusi „saldžiojo“ dainininko.
Kalbėdama renginio Los Andžele užkulisiuose, aktorė sakė: „Taip, čiupau jį už užpakalio. Negalėjau susilaikyti. Jis atrodė toks saldus. Toks nedidelis. Norėjau nurauti jo galvą ir suvalgyti“.

J. Bieberis, kuris buvo pripažintas ir geriausiu metų atlikėju, nuo J. McCarthy taip pat gavo ir bučinį į kaklą.

„Oho. Dabar jau tikrai jaučiuosi išprievartautas“, - juokėsi jaunoji žvaigždė.

Vėliau J. McCarthy socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė bučinio nuotrauką su prierašu: „Pumos ataka ir vargšelis Justinas“.

Justinas Bieberis ir Jenny McCarthy

Dainos „Boyfriend“ atlikėjas, kuris į apdovanojimų ceremoniją atvyko kartu su mama Pattie Mallette, vėliau prisipažino, jog šio vakaro niekada nepamirš.

„Trūksta žodžių šiam vakarui nusakyti. Kaip jau sakiau anksčiau: jūs manimi tikite, todėl priversiu manimi didžiuotis. Ačiū jums. Šio vakaro aš niekada nepamiršiu“, - socialiniame tinkle rašė dainininkas.

Nors ir sklido gandai, kad J. Bieberis išsiskyrė su ilgamete mergina Selena Gomez, skelbiama, jog užkulisiuose porelė meiliai laikėsi už rankų.

Kaip skelbia „E! News“, dainininkė atvyko į ceremonijos pabaigą, kad po jos susitiktų su jaunuoju atlikėju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)