„Kim atvyko susikibusi rankomis su Kanye, - pasakojo vienas šaltinis. – Ji vilkėjo smėlio spalvos suknele ir paltu. Svečiai nešė dovanas, įpakuotas į juodą ir baltą popierių. Prieš įeidami į privačią filmų peržiūrą jie visi sveikino Kim“.

Vakarėlis vyko be vaikų ir prasidėjo maždaug 15 val. Tarp svečių buvo K. Kardashian West motina Kris Jenner ir jos mylimasis Corey Gamble`as, taip pat seserys Kourtney Kardashian, Kendall Jenner ir Kylie Jenner su savo vaikinu Tyga.

Kino teatro fojė buvo pastatyti stalai su kėdėmis, o patalpa gimtadienio proga buvo išpuošta floristinėmis kompozicijomis ir balionais. Užkandžius ruošė Margarita Man.

Kiek anksčiau tą pačią dieną K. Kardashian socialinėje žiniasklaidoje sulaukė gimtadienio sveikinimų iš savo garsiosios šeimos, įskaitant vakarėlyje nedalyvavusią Khloe Kardashian. Ji liko ligoninėje prie savo vyro Lamaro Odomo, kuris spalio 13 dieną viename Nevados viešnamyje buvo rastas be sąmonės.

„Su gimtadieniu, - rašė Khloe. – Tu esi ne tik mano sesuo, bet ir geriausia draugė! Be galo didžiuojuosi, galėdama vadinti tave savo seserimi. Kuo tampi vyresnė, tuo esi geresnė! Myliu tave kaip išprotėjusi. Ačiū, kad taip puikiai moki palaikyti! Šiandien yra tavo diena, taigi būk maža mergaitė!“.

Khloe savo seserį pasveikino ir per socialinį tinklą „Instagram“, kuriame paskelbė nuotrauką su Kim. Tai buvo pirmoji jos žinutė šiame tinkle nuo to karto, kai L. Odomas pateko į ligoninę.

„Su gimtadieniu, - rašė Khloe. – Kad tu žinotum, kokia esi puiki ir mylima!!! Tu nuolat mane nustebini, kaip moki viską padaryti. Ačiū tau, kad visuomet dėl visų esi šalia! Ši diena skirta tau!!! Mėgaukis ja, ponia West!!! Myliu tave, mano geriausioji, mano sesute, mano jojike!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją