Visai neseniai K. Kardashian prisipažino anksčiau nuolat sulaukdavusi pastabų dėl savo kūno svorio. Neretai sakyta, kad pakeisti savo kūno nepavyks. Ir Khloe prisipažįsta – blogiausia yra tai, kad ji ėmė šiais aplinkinių žodžiais tikėti.

Iki tos dienos, kai griežtai sau tarė – laikas keistis. „Vieną dieną manyje kažkas sukirbėjo“, – sakė K. Kardashian ir pridūrė tą akimirką nusprendusi, jog nebus spraudžiama į kažkieno nustatytus rėmus.

Kardashianų klano moterys pasižymi išraiškingomis kūno linijomis: didelėmis krūtimis, didesniu nei įprasta užpakaliuku. Tačiau Khloe neramino kitos jos kūno dalys, pavyzdžiui, suglebusios rankos ir ne itin stangrus pilvas. Tad viskas, ko reikėjo pokyčiams – subalansuoti mitybą ir pradėti sportuoti.

Geležinės valios dėka Khloe dabar atrodo taip:

#InternationalWomensDay ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 8, 2017 at 8:40pm PST

Svarstote, kaip K. Kardashian pavyko atsikratyti net 18 nereikalingų kilogramų? Garsi moteris ne tik vadovaujasi sveikos mitybos principais, geria sportininkams skirtus papildus, bet ir uoliai pluša sporto salėje.

Štai keli pratimai, kuriuos Khloe atlieka savo treniruočių metu:

Missing my beast mode workouts!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 25, 2017 at 7:53am PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)