1. Jam patinka lėktuvai

Kadangi George‘o tėvas dirba greitosios pagalbos sraigtasparnio pilotu, nenuostabu, kad mažasis princas nuo mažų dienų paniręs į skraidymo pasaulį, rašoma Express.co.uk.

Reikėjo matyti jo veidą, kai jis stebėjo aviacijos paradą iš rūmų balkono – iškart buvo aišku, kad tai jo stichija. O vienoje didžiausių aviacijos parodų pasaulyje „Royal International Air Tattoo“ jis netgi paklausė Kate, ar negalėtų paskraidyti „Red Arrow“ lėktuvu.

2. Jis mėgsta triukšmauti

George’as jau garsėja kaip gana triukšmingas vaikas, todėl, pasak Kate, ji jo ir nesivedė į bažnyčią Sandringame per Kalėdas.

Bet jis nė nemano nusiraminti. Princas Williamas gegužės mėnesį vizito į Karališkąją Marsden ligoninę Londone metu papasakojo apie savo vaikus: „Jiedu abu šiuo metu puikiai laikosi – triukšmingi, bet mieli.“

3. Jis įvaldė karališkojo mojavimo meną

Anksčiau šį mėnesį vykusioje jau minėtoje aviacijos parodoje „Royal International Air Tattoo“ George‘as laimingas mojavo miniai. Kai gimė jo sesutė ir jis nuvyko jos aplankyti, George‘as pamojavo miniai nepaisydamas daugybės prie ligoninės susirinkusių operatorių su kameromis.

4. Jis mokomas sodininkystės

George‘o senelis Velso princas mokė anūką sodinti medžius savo Highgrove dvare. „BBC Radio 4“ sodo entuziastams skirtoje laidoje „Gardeners‘ Question Time“ princas Charlesas papasakojo: „Mes pasodinome kartu medį ir užpylėme jo šaknis žemėmis. Manau, taip reikia daryti, kai tu labai mažas.“

„Ir po to kaskart, kai jie atvažiuoja, galima juos nusivesti prie to medžio ir pasakyti: „Ar matai, kiek jis jau paaugo?“ Tikiuosi, kad jie ims tuo domėtis.“

5. Jo mėgstamiausia knyga yra „Grufas“

Princas Williamas papasakojo, kad George‘ui patinka Julios Donaldson knyga su eilėraščiais apie greitą ir šmaikščią pelytę, kuri eina tankiu ir tamsiu mišku.

6. Jis yra Gamtos istorijos muziejaus gerbėjas

Princas reguliariai lankosi viename didžiausių Londono turistų traukos centrų, kuris yra visai netoli nuo Kensingtono rūmų. Ypač jam patinka trimatės skulptūros.

7. Jis turi „Gan Gan“

Karalienė Elžbieta II yra monarchė, tačiau savo proanūkiui ji yra „Gan Gan“ – taip George‘as ją vadina. Kaskart atvykę pas prosenelę, George‘as ir Charlotte gauna nuo jos dovanėlių.

8. Jam gali tekti prižiūrėti savo jaunesnę seserį

Charlotte yra gana smarki, kaip pasakoja pati Kate. Kunigaikštienė kažkada pasakė, kad George‘as yra „labai mielas berniukas“, ir kad ji tikisi, kad George‘as prižiūrės Charlotte, kad ši elgtųsi tinkamai.

9. Jis turi vintažinių drabužių

Kunigaikštis ir kunigaikštienė ištraukė kruopščiai saugomą karališkų drabužėlių kolekciją ir rengia George‘ą Williamo vaikystės drabužiais.

10. Gana greit jis pradės lankyti mokyklą

Williamas ir Kate svarsto, į kokią mokyklą siųsti George‘ą 2017 m. rugsėjį, kai jam sukaks ketveri metai. Kunigaikštis užsiminė, kad šiuo metu jie apžiūri įvairias mokyklas. Manoma, kad princas lankys privačią mokyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)