Pernai SEL į „Žalgirio“ areną surinko 17 tūkstančių gerbėjų. Šiemet scena bus arenos viduryje, todėl arena galės priimti dar daugiau žiūrovų.

Standartus ir stereotipus laužantis grupės lyderis Egidijus Dragūnas taps pirmąja Lietuvos muzikos žvaigžde, surengsiančia vadinamąjį „360 laipsnių“ koncertą. Jo metu grupė SEL koncertuos arenos viduryje įrengtoje scenoje ir gerbėjams bus matoma iš visų pusių.

Tokius pasirodymus, kurie suteikia galimybę daugiau žiūrovų koncertą pamatyti iš arti, Lietuvoje yra surengusi grupė „Metallica“. Užpernai didžiosios Londono O2 arenos centre įrengtoje scenoje koncertavo britų dainininkas Robbie Williamsas, iki šiol paskutinėse savo pasaulinėse gastrolėse taip sceną statė ir grupė U2.

Toks techninis sprendimas sumažins salės dalį, kurią paprastai užima scena ir užkulisiai – todėl SEL taps grupe, galinčia į koncertą pakviesti daugiausia žiūrovų per visą „Žalgirio“ arenos istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)