Nuo šiol „Z On A“ scenoje – šešiese.

„Po šlovingos karjeros pabaigos Suopis išvyko siekti muzikinės karjeros iš savo kaimelio į didmiestį, tačiau jo muzikos didmiestyje nesuprato, tad patraukė laimės ieškoti svetur. Seniai norėjome, kad Suopis prisijungtų prie mūsų, tačiau vis neradome tam progos. Kai tik Suopis grįžo į Lietuvą iškart susitikome ir papasakojome kas yra madinga muzika, jis susidomėjo. Suopis buvo emigravęs į Lenkiją, lankė Poznanės konservatoriją, kur įgijo tarptautinio muzikinio supratimo kursų pažymėjimą. Taip išmoko groti akordus ir melodijas, o laisvalaikiu mokė paauglius chemijos pagrindų. Labai džiaugiamės kolektyve turėdami tarptautinės patirties įgijusį muzikantą. Scenoje Valdas moka ir smagių dalykų prigalvoti, moka įdomių judesių, tačiau tai mums nėra svarbiausia.“ – linksmai pasakojo grupės vokalistas Valius Klimavičius.
Drauge su Suopiu „Z On A“ jau spėjo kelis kartus pakoncertuoti. Drauge jie grojo vilniečiams puikiai pažįstamuose „Artistuose“, praėjusią savaitę sudalyvavo ir Kultūros naktyje.

Pastarieji koncertai – kiek kitokie, nei girdėti yra pratę grupės klausytojai. V.Mikolaičiui tapus grupės nariu muzikoje ėmė girdėtis mažiau pučiamųjų, daugiau – sintezatorių skambesio. „Valdas groja dviem sintezatoriais, o į muziką įneša naujoviškumo, kurio mes ir siekiame“, – sakė V.Klimavičius.

Atsinaujinusi grupė koncertuose jau spėjo pristatyti savo naują, kartu su muzikantu sukurtą, dainą. Tiesa, ji kol kas dar neturi pavadinimo, tačiau, pasak V.Klimavičiaus, jau spėjo penyti klausytojų simpatijas.
Naujas kūrinys skambės ir rugpjūčio 5–7 dienos Rumšiškėse vyksiančiame muzikos festivalyje „Granatos Live“. Ten grosiantys „Z On A“ net svarsto apie dar vieno naujo nario, šįkart gitaristo, įtraukimą į kolektyvo veiklą.

O kol kas grupės nariai ruošiasi naujo albumo įrašams, naujas jų darbas dienos šviesą turėtų išvysti rudeniop. Ar tai bus jau antras grupės studijinis, ar kiek mažesnis – minialbumas, kol kas dar neaišku, tačiau „Z On A“ užtikrina – klausyti tikrai bus ką.

Dar viena „Z On A“ staigmena gerbėjams – naujas vaizdo klipas. Šiuo metu grupė dirba prie naujo, dainai „Sinatra“ ruošiamo kelių minučių filmuko. Scenarijus jau parašytas, žmonės – atrinkti, belieka pradėti filmuoti.

„Daug kam patinka ši daina, mums ir patiems ji labai artima. Seniai norėjome apipavidalinti šį kūrinį vaizdo klipu. Daug dėmesio skirsime detalėms – turėtų būti gražu“, – sakė grupės vokalistas Valius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)