„Muziką dainai mums sukūrė prodiuseris Mindaugas Lapinskis, su kuriuo dirbame jau daugiau nei šešerius metus. Tobulėjame mes, o kartu su mumis ir šis muzikos kūrėjas, – šypteli Violeta. – Tekstą šį kartą rašė Rūta Lukoševičiūtė.“ O štai Vilius pažymi, kad kūrybiniame procese, kaip ir visuomet, dalyvavo ir jis pats su žmona. „Išėjo toks bendras darbas“, – sako atlikėjas.

Kodėl V. ir V. Tarasovai net metus savo gerbėjams nepristatė naujų kūrinių? „Nesinorėjo forsuoti. Mes su Violeta stengiamės gerai apgalvoti, kokio repertuaro mums reikia, kokios dainos norime, todėl niekada neskubame į įrašų studiją. Mudu kartu dainuojame jau beveik septynerius metus, tačiau per tą laiką įdainavome tik 12 bendrų dainų. Nesistengiame per metus ar dvejus įrašyti vis po naują albumą“, – tvirtina pašnekovas ir priduria, kad jau baigia kaupti dainas debiutinei kompaktinei plokštelei.

Naujasis radijo singlas „Šypsenai laikas“, anot Violetos ir Viliaus, puikiai atspindi tą muziką, kuri dažniausiai groja jų pačių grotuvuose.

Sutapimas ar ne, tačiau artėjant vasarai, V. ir V. Tarasovai kasmet pristato po naują savo kūrinį. Ne išimtis ir šįmet. Tačiau Violeta tikina, kad taip nutinka atsitiktinai. „Specialiai nieko nedarome. Kuomet mūsų muzikos prodiuserį pagauna įkvėpimas, o mus aplanko noras ir idėja, tuomet ir įrašome naują kūrinį. Sutapimas, kad taip dažniausiai nutinka artėjant karštajam metų laikui“, – sako V. Tarasovienė.

Muzikantai džiaugiasi ne tik melodinga naujojo savo singlo muzika, bet ir prasmingu kūrinio tekstu. „Viena vertus, ši daina yra pozityvi, tačiau kartu ji ir priverčia susimąstyti. Pagrindinė kūrinio mintis – kad reikia nepykti ant kitų, pradėti keistis nuo savęs ir įdėti bent šiek tiek pastangų“, – kūrinio idėją trumpai nupasakoja Violeta ir Vilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją