„Šiam gimtadieniui ruošiausi su dar didesniu azartu nei anksčiau, nes tokia proga suteikia papildomą impulsą pasidalinti tuo, kas man ir visiems „nakties žmonėms“ teikia stipriausią įkvėpimą. Grojimą aš vadinu gyvenimo būdu, o ne profesija, kuri man padovanojo daug vertingų atradimų, suvedė su nuostabiais žmonėmis. Daugelį jų tikiuosi išvysti ir šį savaitgalį“, - nekantrauja Driule XL, kasmet savo gimtadienio proga įgyvendinantis vis ambicingesnį planą.

„Kas tas Driule“ vakarėlį savo šou pagerbs specialiai šiai progai besiruošianti legendinio Dj Armin Van Buuren šokėjų komanda „A State of Trance Official Dancers“. Privalomu gimtadienio atributu tapusios „Robotų kovos“ stebins interaktyviu šou, kurio metu trijų metrų aukščio „kiber-ateiviai“ surems savo azoto patrankas.

Mados ir stiliaus gerbėjai taip pat turės kur paganyti akis. Bus pristatyta nauja Driule XL kurtų sceninių kostiumų kolekcija. Autoriaus teigimu, įkvėpimo naujoms improvizacijoms jam teikia turtinga kelionių patirtis, Ibizos salos kultūra, itin žavi drąsūs, neretai ekscentriški dizainerio Jeano Paulo Gaultiero kūrybiniai sprendimai.

Tuo vakaro staigmenos nesibaigia. Pats Driule XL muzikos gurmanams gimtadienio proga ruošia siurprizą, kurio, žinoma, anksčiau laiko neišduoda, bet intriguojančiai užsimena, kad jis susijęs su labai garsiais Lietuvos atlikėjais ir naujai skambančio vieno populiaraus kūrinio premjera.

Savo subtiliu skoniu dalinsis ir didžėjai Dwin & Echo, Deformat. O geriausia žinia ta, kad įėjimas į klubą „Exit Vilnius“ iki vidurnakčio tau nieko nekainuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją