Naujasis naktinis klubas neatsitiktinai buvo pavadintas “Posh” vardu. Po ilgų derybų klubo pagrindiniais partneriais tapo portalas “Posh.lt” bei jo savininkai T.Blėdis ir V.Repčenkaitė-Blėdienė. Pasak pranešimo spaudai, jiems, mačiusiems ne vieną užsienio naktinį klubą bei nepraleidžiantiems nė vieno aukštuomenės vakarėlio, ši vieta pasirodė patraukli rengti ne tik tradicinius klubinius vakarėlius stilingai publikai, bet ir organizuoti elitinius vakarėlius, madų pristatymus, stilingiausių žmonių rinkimus bei kitus stiliaus ir mados renginius.

Klube bus galima pasilinksminti teminiuose vakarėliuose, pašėlti erdvioje šokių aikštelėje ar tiesiog atsipalaiduoti ryškiuose ir patogiuose krėsluose, stebint, kaip linksminasi kiti, o galbūt apsilankyti klubo viduje įsikūrusioje erotikos oazėje – VIP striptizo salėje.

Ornamentuotos “Posh Club” sienos vieniems vakarėlių lankytojams primins Paryžiaus buduarus, o besikeičiančiame apšvietime įžvalgiausi pamatys ir rytietiškų motyvų. Nedidelė 550 kvadratinių metrų suprojektuota klubo erdvė, patogus jaukiai apšviestas baras su 28 šviečiančių plokštumų sistema sujungs modernumo, stilingumo, prabangos bei unikalumo elementus, taip kuriant ypatingą jaukumo pojūtį.

„Posh Club“ vadovai džiaugiasi, jog į klubą jau iš pat pradžių pavyko pritraukti pačius populiariausius Lietuvos klubinių vakarėlių organizatorius bei atlikėjus.

„Posh Club“ savo oficialųjį atidarymą skelbia gruodžio 8 d., šeštadienį, kartu su po pertraukos atgimstančiu vienu sėkmingiausių MTV muzikinių projektų „MTV Bling Bling“.

Į šį vakarėlį atvyks svečiai iš Vokietijos bei Jungtinės Karalystės: Mr. Fred Naji bei Triple C. „Posh“ klube šie R‘n‘B atlikėjai atliks gerai žinomus atlikėjų Warren G, Musiq Soulchild, D'angelo, John Legend, Snoop Dogg kūrinius.

Išskirtinį pasirodymą šiam vakarėliui ruošia „Tabami“ komanda.

Gruodžio 14 d. klube rengiamas 5 Stars vakarėlis „Sex Bomb“, o gruodžio 15 d. klube karaliaus lietuvių mėgstamas latvis, house muzikos veteranas Bogdan Taran.

Trečiajį mėnesio savaitgalį vakarėlių mėgėjai galės džiaugtis į klubą persikeliančiais populiariausiais sostinės „Passion“ vakarėliais kartu su linksmu ir patrakusiu britu – Mynul. Minėtą savaitgalį „Posh Club“ šokių aištele taip pat rūpinsis „Flaxen Beats“ vyrukai bei Crazy.lt DJ‘ų komanda, rengsiantys vakarėlį „Dejavu“ kartu su perkusijos ir pianino meistrais.

Kalėdų vakarėlį klubas patikėjo organizuoti R‘n‘B karaliumi tituluojamam DJ Sezzy, kuris su naujuoju klubu sieja ypatingas viltis ir žada lankytojams pateikti ne vieną staigmeną. Antrąją kalėdų dieną klube siautės išradingųjų „3 Pingvinų” komanda.

Vienas mėnesio ketvirtadienis išskirtinai bus skiriamas dailiajai lyčiai. „Posh Girls Island“ vakarėlių metu kaskart bus pristatomos sparčiai besivystančios grožio industrijos naujovės, merginos turės galimybę ne tik su jomis susipažinti, bet ir pačios išbandyti, padedamos patyrusių grožio specialisčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)