Animacijos, spalvų ir šviesos sintezė gyvo garso koncerte - tokį trigubos emocijų dozės poveikį sostinės publikai žada “Dlight party in Anime”, rašoma PB pranešime spaudai.

Trečiajame teminiame vakarėlyje bus net dvi naujienos: dangiečio Vaido, lietuviškojo Justin Timberlake, koncertas bei klubo DVJ fantazijai paklūstantys animaciniai herojai.

Animacija vis plačiau užkariauja šių dienų pasaulį: rekordiškai užauginusi šalies kino teatrų pelną, išsprendusi šeimų laisvalaikio problemą, ji tampa vis labiau pageidaujama ir klubiniuose vakarėliuose.

“Prieš animaciją bejėgiai net didžiausi skeptikai - tai akimirksniu veikianti bacila. Kodėl animacija tokia populiari? Nes ji priverčia žmones “kaifuoti”, pažadina kūrybiškumą, norą bendrauti”,- tikina vakarėlio idėjos autorius Irmantas Karpis, laisvalaikio komplekso “Pramogų bankas” renginių organizatorius.

Vakarėlio svečius I. Karpis kviečia palaikyti šią idėją ir klubinę aprangą paįvairinti animaciniu filmu, tarp jų ir anime stiliaus, atributika.

“Labiausiai vakarėlio stilių atitinkantys svečiai sulauks išskirtinio mūsų dėmesio ir prizų. Nepraleiskite tokios progos - pasirauskite spintose ir tikrai surasite marškinėlius su piešiniu, kepuraitę, tiks ir tatuiruotė ar žaislas”, - pataria I. Karpis.

Vaidas: “Animacija paperka nuoširdumu”

“Kuo paperka animacija? Kaip ir mano dainos - nuoširdumu”,- sako Vaidas, su solo koncertu pirmąkart pasirodysiantis “PB Club” scenoje.- “Gyvo garso koncerte skambės geriausi Usher, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Mary J. Blige, John Legend, Jamelia koveriai bei dainos iš pirmojo mano albumo. Tai populiarios MTV tipo dainos, kurios tikrai nuteiks publiką šėlti”.

Vakarėlio svečiai ne tik išgirs naują Vaido koncertinę programą, bet ir galės įvertinti naują jo sceninį įvaizdį, kuriamą stilisto Kęsto Rimdžiaus. “Pasakysiu tik tiek, kad tai nebus “popsiškas” variantas. Ką paaukosiu vardan naujo sceninio įvaizdžio? Palieku šią intrigą iki šeštadienio vakaro”, - mįslingai nusišypsojo Vaidas, prieš kelias savaites vieno naujienų portalo surengtuose seksualiausių Lietuvos vyrų rinkimuose sulaukęs šimtų gerbėjų balsų, palaikančių jo kandidatūrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją