„Silence“ į mugę atsigabens visus dar neišparduotus savo leidinius, tad elektroninės muzikos gerbėjai turės puikią progą „užkamšyti skyles“ savo kolekcijose. Aktyviausiems pirkėjams bus specialių pasiūlymų, galiosiančių tik mugės metu. Žinoma, didžiausią dėmesį vertėtų atkreipti į prieš porą savaičių išleistą dvigubą dešimtcolę plokštelę „Silence V Extra“, skirtą apžvelgti praėjusius penkerius „Silence“ veiklos metus.

Dviejose naujose plokštelėse įrašyti penki užsienio atlikėjų sukurti remiksai didžiausiems kompanijos hitams – Mario ir Vidžio „Changed“ ir „I’ll Be Gone“, Jazzu ir Leon Somov „Free“, Kurak ir Few Nolder „My Senses“ ir „Downtown Party Network“ kūriniui „Space Me Out“.

„Vinylshop“ vinilo pirkėjus ir planuojančius tokiais tapti supažindins su didžėjinio tipo „Reloop“ ir „Pioneer“ patefonais. Stende taip pat bus galima apžiūrėti „hi-end“ aparatūros gamintojų „Rega“ patefonų modelius, skirtus namams.

Kaip sufleruoja pavadinimas, „Vinylshop“ – tai ne tik patefonai ir kita aparatūra. Tai – ir kruopščiai atrinktas plokštelių katalogas. Įdomiausi bei reikšmingiausi jo egzemplioriai iš parduotuvės lentynų senamiestyje atkeliavo į stendą LITEXPO.

„Muzikos salė“ lankytojų lauks visomis „Vilniaus knygų mugės“ darbo dienomis, o penktadienį ir šeštadienį melomanai čia galės užsibūti net iki 22 valandos. Ne trumpiau veiks ir „Silence“ bei „Vinylshop“ stendas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją