„Kol kas singlo vertinimai – patys geriausi. Publika jau spėjo nominuoti jį „užsienietišku“. Žiūrėsim, ką apie hauso muzikos ritmu pulsuojantį „Godspeed“ pasakys vilniečiai“, - sakė Vaidas, „Godspeed“ įdainavęs Jacob Milla pseudonimu.

Penktadienį – paskutinis atlikėjo pasirodymas Vilniaus scenoje. Jau rugsėjo 5-ąją Vaidas Baumila rudens spalvomis mėgausis D. Britanijoje. Sugrįžimo datos į Lietuvą dainininkas sako kol kas neplanuojantis.

DJ Justin Beat pasakojo, kad publika, išgirdusi singlą, kelia rankas į viršų ir prašo jį kartoti. „Jau šiandien „Godspeed“ laukia premjera „Zip FM“ eteryje, „Radistų“ laidoje“, - sakė Justas Pikelis, taip pat žinomas kaip DJ Justin Beat.

Vasarą atostogavęs kokteilių baras „Pantera“ į Vilnių sugrįš jau ketvirtadienį ir rudens pradžią švęs iki pat sekmadienio ryto.
Ketvirtadienio ir šeštadienio naktį publiką ugningais ritmais kaitins Eugenijus iš „Pionierių“.

Visas tris naujojo sezono naktis, kaip visuomet, įėjimas į barą – nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją