Likus trims dienoms iki renginio pradžios paskelbęs apie vietos pasikeitimą ir persikėlimą į Varėnos dainų slėnį, perplanavę ir perskristę gausias organizatorių, savanorių bei techninio personalo pajėgas, per 72 valandas įvykdė grandiozinį planą ir, kaip ir buvo žadėta, vidurdienį iškėlė festivalio vėliavą.

„Atrodo, kad neįmanoma pavertėme įmanoma. Festivalio savanoriai, techninis personalas, organizatoriai ir mūsų draugai savo rankomis perkėlėme renginį į Varėnos Dainų slėnį. Didžiulė padėka skrieja ir Varėnos rajono savivaldybei bei visoms institucijoms už operatyvų darbą bei begalinį palaikymą. Kviečiame pasinerti į elektroninės muzikos erdves ir atrasti tai, ko net neieškojot“, - sako organizatoriai.

Platus muzikinis spektras: eksperimentuoti ir atrasti

„Revolution Festival 2017“ šiemet yra didžiausias per visą savo istoriją. Renginys vyks net 4 dienas, o atlikėjų sąrašuose puikuojasi daugiau nei 100 vardų ne tik iš Lietuvos ar Europos, tačiau iš viso pasaulio šalių. Festivaliautojai mėgautis muzika galės net keturiose festivalio scenose, kuriose skambės jungle/reggae, techno, hardcore/drum and bass bei psytrance/chill muzikos garsai.

„Festivalio žmonėms norime parodyti, kad klausantis techno gali linguoti ir pagal reggae, o dažniausiai prie hardcore scenos keliantys kumščius, ramybę gali atrasti ir chill erdvėje. Juk gera muzika nebūtinai yra ta, kurią pažįsti iki paskutinio garso. Gera muzika yra ta, kurioje nuolat atrandi kažką naujo. Skatiname eksperimentuoti, ieškoti ir, tikime, atrasti“, - apie festivalio idėją bei platų muzikinį spektrą pasakoja festivalio organizatoriai.

Lietuvos himnas – šalia festivalio Liūto vartų

Liepos 6 diena ypatinga ne tik festivalio organizatoriams dėl sėkmingai startavusio renginio. Lietuviai visame pasaulyje buriasi tautinės giesmės giedojimui švęsdami Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną. Prie šios tradicijos renginio komanda prisijungė jau praėjusiais metais ir šiemet ją tęsia.

Visus festivalio lankytojus organizatoriai kviečia prisijungti prie festivalio komandos ir savanorių ir nuo 21:00 val. išdidžiai stoti šalia festivalio Liūto vartų ir ranką pridėjus prie širdies atiduoti pagarbą Lietuvai kartu su visais pasaulio lietuviais.

Pirmosios dienos planai

Festivalis pirmąją dieną jau pajungia pirmąją dalį festivalio amunicijos. Kaip ir planuota, atidaromos dvi scenos iš keturių ir absoliuti dauguma kūrybinių dirbtuvių bei virtuves. Muzikiniais garsais bus galima mėgautis pagrindinėje scenoje Promised Land, kurią užpildys jungle ir reggae muzikos garsai bei urbanizmo dvasia dvelkiančioje techno muzikos Space Land scenoje.

Pagrindinėje scenoje muzika skambės nesustodama, o šiąnakt pasirodys laužytų ritmų melomanų mylimos „JAH Nation“ ir „Baltic Champions“ atlikėjų komandos, rytą pradės tokie atlikėjai kaip Destas, Dot, Socle bei Roofneck. Techno scena šiąnakt dedikuojama tokiems visų pamiltiems atlikėjams iš Lietuvos kaip NARTi, Kemran, Jack Krass, Black Fire, Luc Shultz b2b Sumnikoff, Brutal bei DJ W33.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)