Beatrich istorija šiek tiek primena Holivudo filmus mergaitėms, nes tai, kas vyksta jos gyvenime, yra arti pasakos.

„Muzika mane lydi visą gyvenimą. Dar darželyje dainavau mažame ansamblyje, mokykloje šiek tiek grojau ir dainavau country muzikos grupėje. Bet tokių dalykų, kurie vyksta dabar, negalėjau net įsivaizduoti. Žinoma, norėjau to, juk užaugau su „Hanna Montana“ ir „High School Musical“. Tačiau niekada net nesvajojau, kad savo dienas leisiu studijoje, kurdama ir įrašinėdama muziką“, – sako Beatrich, jau spėjusi sudominti pasaulį savo dainomis.

Apie dainininkę sklando aibė istorijų: esą, jos turtinga šeima gyvena Londone, ten mergina gaus puikų muzikinį išsilavinimą, su ja dirba brangiausi Vakarų prodiuseriai, ir šiandieninės pop ikonos jau, galima sakyti, „rūko kamputyje“.

Tai girdėdama Beatrich tik nusijuokia: iš tiesų ji gyvena Šilutėje. Londone lankėsi vos kartą, su „Radistais“ – dainavo jų renginyje.

Tačiau yra ir tiesos: ji dirba su pasaulinio lygio muzikos kūrėjais ir leidėjais. Ir tai jau – ne pasaka, ir ne filmas. O prasidėjo viskas nuo "Instagram".

„Vieną dieną visai spontaniškai sugalvojau įkelti savo 15 sekundžių dainos perdirbinį į "Instagram" paskirą. Sulaukiau daug teigiamų komentarų, pagyrimų, kurie mane paskatino daryti tai dažniau. Neturėjau konkretaus tikslo būti pastebėta – tiesiog dariau tai dėl savęs, kaip visi kiti, keldami nuotraukas. Ir atsitiko taip, kad mane pastebėjo dabartinis mano prodiuseris Benas Ivanovas. Keli veikėjai rašė ir anksčiau, bet į juos numodavau ranka, o tą kartą viskas buvo kažkaip kitaip: jis labai rimtai pasiūlė atvažiuoti, pakalbėti ir įrašyti dainą, – pasakoja Beatrich. – Pradėjome kartu dirbti ir pradėjo sektis. Albumas su „Radistais“, albumas su HIDDN, kuris dainas kuria žymiausiems pasaulio didžėjams. Prieš gerą pusmetį atsirado „Sony Music“, kurie pasisiūlė nupirkti ir perleisti mūsų dainą. Tada kreipėsi ne kurio nors Europos regiono, o pasaulinio „Warner Music“ atstovai. Jie susisiekė su Benu ir taip pat pasiūlė perleisti dainą, kurią jau buvome išleidę su kylančiu prodiuseriu Shavi. Sulaukėme pusantro milijono perklausų „Spotify“ platformoje vos per du mėnesius, o dabar „warneriai“ mums siūlo dirbti toliau. Po mėnesio ketiname su jais perleisti dainą „About“... Viskas tiesiog pradėjo plaukti. Pati vis dar negaliu suvokti, kas vyksta ir įvertinti, kiek visa tai reiškia. Kai Benas man bando paaiškinti, kokio lygio yra dabar užsimezgęs bendradarbiavimas, ir kokia mums iš to nauda – na, kai bendrauji su viceprezidentu, kuris yra viso pasaulio grojaraščių strategas, bene tiesiogiai diktuojantis pasaulio muzikos madą, – aš išgyvenu kosminę euforiją. Bet tai būna 10 minučių džiaugsmas, nes gerai žinau, kad reikia daug dirbti toliau.“

Beatrich norėtų išvykti iš Lietuvos, pakeliauti po pasaulį, pažinti kultūras, dainuoti. Tačiau ji stengiasi neįsipainioti mintyse, bandydama suvokti išpuolusių galimybių grandiozines apimtis.

„Muzika yra visas mano gyvenimas. Niekada nieko nesitikiu, tiesiog dirbu, darau tai, ką labiausiai myliu ir iš to gimsta labai neblogų dalykų. Kadangi esu abiturientė, manau, manęs laukia gyvenimą aukštyn kojomis apversianti vasara. Man pačiai labai įdomu, kas manęs laukia. Kol kas viskas, kas nutiko, buvo labai netikėta“, – sako dainininkė.

Neseniai radijo stotis pasiekusi jos naujausia daina „Hollywood“ jau turi ir vaizdo klipą. Šiandien Beatrich jį pristato oficialiai.

„Tai yra viena tų dainų, kurią eilinį lietingą vakarą sukūriau, sėdėdama ir grodama gitara. Į ją įdėjau labai daug savęs. Iš pradžių dainos versija buvo visiškai akustiška, gana rami. Tačiau kai atsidūrėme Beno studijoje, išėjo labai smagus gabalas. Visada taip įvyksta, kai dirbame kartu. Mūsų biolaukai susijungia ir gimsta tai, kas abiems labai artima. Nusprendėme, kad tokiai dainai labai reikia klipo, todėl po kelių savaičių nuvažiavome į Babtyno Žemaitkiemio dvarą ir pradėjome filmavimo darbus. Buvo žiauriai smagu, nauja patirtis, nauji išbandymai. Ko gero, klipe to nesimato, bet buvo velniškai šalta. Visa komanda vilkėjo žiemines striukes, kailinius ir nepaisant to tirtėjo iš šalčio, o aš turėjau apsimesti, kad minusinė temperatūra ir mini sijonukas yra puiki kombinacija“, – juokiasi Beatrich.

Naujausios dainos „Hollywood“ vaizdo klipą galite pamatyti čia:

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)